Gospodarstvo Mislava Boića najbolje po izboru čitatelja- na proglašenju pjevale i „Garavuše“!

Autor: Jelenko Topić

ĐAKOVO / KUTJEVO / SKENDEROVCI – Najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Hrvatskoj je ono obitelji Šahdanović iz Polja Čepić u Istri, odlučio je žiri projekta Zlata vrijedan koji su pokrenuli Večernji list i Ministarstvo poljoprivrede. Nagradu koja iznosi 30 tisuća kuna je vlasničinoj kćeri Nerimini Prizrenović na svečanoj dodjeli održanoj na ergeli Đakovo uručio ministar poljoprivrede Davor Romić. Šahdanovići se u selu podno Učke bave uzgojem krava motafonke i imaju mini siranu u kojoj proizvode skutu, svježi sir, obični i jogurt s probioticima, škripavac, sir s tartufima, polutvrde i tvrde sireve te ribanac.

 

Čitatelji Večernjeg lista najboljim OPG-om proglasili su gospodarstvo Mislava Boića koji u Skenderovcima kod Požege, uzgaja jabuke, proizvodi jabučni sok, čips od jabuka te suhe šljive. Glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić njegovoj supruzi Marini uručio je nagradu – godišnju pretplatu na Večernjak.

U glazbenom dijelu dodjele nastupili su Ivan Zak, kutjevačke Garavuše, Ruža Janjiš sa bendom Babylon i Igor Delač – javlja vecernji.hr

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: