Gorjelo u Potočanima, Krivaju, Vetovu, Prekopakri, Velikoj i Gradcu

Autor: Požega.EU

dvd požegaPOŽEGA – Proteklih dana ponovo je zabilježeno više požara. Iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Požega izvijestili su o vatrogasnim intervencijama u petak i subotu kako sliijedi:

U petak 14. kolovoza u 15,16 sati dojavljeno je o požaru na otvorenom u Potočanima. Intervenirali su vatrogasci JVP PSŽ i DVD Velika, a gorjela je suha trava.

Nadalje u 16,23 sati dojavljeno je o požaru na otvorenom u blizini naselja Krivaj. Intervenirali su vatrogasci JVP grada Požege i DVD Požega, a gorjela je suha trava i divlja deponija smeća.

Istoga dana u 17,55 sati došlo je do požara na otvorenom u Vetovu. Intervenirali su vatrogasci DVD Vetovo, a gorjela je suha trava i dio vinograda.

U 19,53 sati dojavljeno je o požaru gospodarske zgrade u Prekopakri u ulici A. Starčevića. Intervenirali su vatrogasci JVP PSŽ, DVD Pakrac i DVD Prekopakra. Tu je spriječeno širenje vatre na obližnje stambene objekte, a gospodarska zgrada je izgorjela.

Uvečer oko 20,26 sati dojavljeno je o požaru na otvorenom u Velikoj na području Poljanice. Intervenirali su vatrogasci JVP PSŽ i DVD Velika, a gorjela je složena starija (višemetrica) drvena masa.

U subotu 15. kolovoza u 15,35 sati dojavljeno je o požaru na otvorenom u Gradcu ulica Kralja Zvonimira. Intervenirali su vatrogasci DVD Gradac,a uslijed udara groma u banderu došlo je do zapaljenja suhe trave i niskog raslinja.

Više iz kategorije