Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

GODIŠNJA SKUPŠTINA JAKŠIĆKIH UMIROVLJENIKA: Organizirali niz izleta, radionica i druženja

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | GODIŠNJA SKUPŠTINA JAKŠIĆKIH UMIROVLJENIKA: Organizirali niz izleta, radionica i druženja Požega.eu | GODIŠNJA SKUPŠTINA JAKŠIĆKIH UMIROVLJENIKA: Organizirali niz izleta, radionica i druženja

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Matica umirovljenika općine Jakšić sa 242 člana na godišnjoj skupštini je donijela planove rada za iduću godinu, a usvojena su sva izvješća.

-Organizirali smo izlete na Plitvička jezera, zatim u Karlovac, Zagreb, kazalište u Osijeku, te Ilok i Aljmaš, imali radionice sa osmašima jakšićke škole Mladost na izradi božićnog nakita, te radionice u suradnji sa Udrugom Humanom, a sa Općinom Viškovci u Đakovštini proveli smo projekt sa tri radionice – kazao je u izvještaju o radu Matice umirovljenika Jakšić njen tajnik Mato Čuljak. Bili su domaćini sportskih natjecanja umirovljenika svoje županije, te sudjelovali na glazbenim i sportskim susretima umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Predsjednik Matice Slavko Glavaš predložio je program rada, koji je prihvaćen, a predviđa niz jednodnevnih izleta u zemlji, te trodnevni u inozemstvu, zatim druženja, sportske nastupe, nastavak rada pjevačkog zbora, organizaciju rekreacije i predavanja za članstvo, kao i nabavu opreme za pjevačku i sportsku sekciju.

-Nastavite ovako plodnim radom, a uključujete se u sva zbivanja među kojima su nastupi vaših članova na državnim sportskim susretima u Čakovcu – kazao je u pozdravnoj riječi Nediljko Nenadić, čelnik umirovljenika ove županije. Rad skupa pozdravili su predstavnici udruga, te župnik Ivan Rončević i ravnatelj škole Boško Obradović, koji je i predsjednik Općinskog vijeća Jakšića.

-Vaše aktivnosti su izuzetno bogate, nastavite istim tempom, a želim puno zdravlja, druženja i lijepih susreta – istakao je načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

Tijekom skupa himnu i nekoliko pjesama izveo je mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika Jakšić, a nastupio je i glazbeni sastav Hrvatskog KUD Slavonija iz toga mjesta.

Tekst i foto: Jelenko TopićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.