Gledajmo ih večeras na HTV-u: Za dobru atmosferu u najluđoj noći pobrinuli se velički folkloraši

Autor: DK

 

VELIKA/ZAGREB – Dvadesetak članova Kulturno-umjetničkog društva „Ivan Goran Kovačić“ iz velike sudjelovalo je u snimanju novogodišnjeg izdanja emisije „Lijepom našom“. Riječ je o zabavno-glazbenoj emisiji koja teče već 21. sezonu, a emitirat će se 31.12. s početkom u 21,00 sat što je zapravo novogodišnji program na HTV-u 1. Snimanje je bilo u  studiju HRT u kojem su nastupili mnogobrojni izvođači – poznati solisti, ansambli i kulturno-umjetnička društva, a koji su u serijalu „Lijepom našom“ nastupali tijekom protekle godine.

 

Vesela plesna i pjevačka podrška iz publike na snimanju emisije bili su članovi Kulturno-umjetničkog društva „Ivan Goran Kovačić“  iz Velike. Veličani su, predvođeni svojim predsjednikom Stankom Ragužem, tradicionalno došli punih ruku. Na stolu se našla pečenka, kobasica, rakija, vino, kolači,….. A za stolom i oko stola se okupila ekipa kušajući slavonske delicije uz vesele pjesme Miroslava Škore, Kraljeva ulice, Krunoslava Kiće Slabinca, Maje Šuput, Zlatka Pejakovića, Trija Gušt, Nedžada Salkovića, Jasmina Stavrosa, Mladena GrdovićaMirka Švende Žige, Mladena Medaka- Gage,  Indire, Učiteljica, Fijakera i drugih.

 

Za smijeh se  brinula ekipa Večernje škole – Željko Pervan, Mladen Horvat – Denis, Zlatan Zuhrić ZuhraAljoša, Ahmed El Rahim – Antimon i Damir Folnegović – Blaž.

Članovi KUD „Ivan Goran Kovačić“ su pozvani na snimanje jer su prepoznati kao vesela pjevačko-plesačka skupina. Marijan Hofman je cijelo vrijeme nudio slavonske delicije, Sandra Tomašević bila je medicinska sestra koja je brinula za zdravstveno stanje izvođača, dimnjačar Zdenko Polgar podijelio je sreću svima, a posebice ostalim članovima KUD-a koji su pjevali i plesali: Ireni i Alenu Hervaćaninu, Bernardu Grujiću-Beci, Maji Polgar, Vjekoslavu, Sunčici i Bruni Bajiću, Josipi Kresovljak , Elviri Mirković, Snježani Čokrlić, Predragu Mičiću, Valentini i Magdaleni Jekić, Antoniji Čolić, Mateju Lovriću i Josipu Stipiću.

 

/Foto: S.B./

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: