Glazbenjaci se pjesmom oprostili od maturanata /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

U koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega sinoć je održan završni koncert Mješovitog zbora Glazbene škole Požega i solista.

Riječ je o 74. koncertu učenika ove škole u školskoj godini 2018./2019. na kojem su učenici, ponajprije maturanti pokazali samo mali dio svoga rada tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

Na repertoaru su bile skladbe domaćih i svjetskih autora, a učenici su i ovaj puta svojom interpretacijom oduševili publiku koja je sve točke nagradila velikim pljeskom.

– O uspješnosti naših učenika govori više od sto osvojenih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima. Iduće godine obilježavamo 50 godina postojanja naše škole i izuzetno smo ponosni na sve što su naši učenici i njihovi mentori postigli na brojnim natjecanjima. O našem radu govori i podatak da smo tijekom ove školske godine održali čak 74 koncerta – istaknuo je Alen Kovačević, ravnatelj Glazbene škole.

Uz zbor kojim je dirigirala prof. mentor Branka Horvat, nastupili su i solisti, maturanti koji su se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa. Njima su uručene zahvalnice kao sjećanje na srednjoškolske dane.

Koncert Mješovitog zbora Glazbene škole Požega [FGAL id=257643]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »