Glazbenici nastupom dali potporu za nabavu bolničke opreme (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Požeški tamburaški sastav Bisernica po peti puta uoči Božićnih i Novogodišnjih blagdana organizirao je u suradnji sa Turističkom zajednicom grada i pod pokroviteljstvom grada Požege svoj tradicionalni 5. po redu Božićni humanitarni koncert pod nazivom „Bisernica i prijatelji“ sa kojega je prihod od ulaznica i dobrovoljnih priloga posjetitelja namijenjen za kupovinu opreme za rano otkrivanje upalnih i malignih oboljenja na Odjelu uho-grlo-nos Opće županijske bolnice u Požegi. Od ulaznica i dobrovoljnih priloga skupljeno je 30 tisuća kuna.

U dvorani „Tomislav Pirc“(bivši Grabrik) okupio se veliki broj posjetitelja, a tu su bili saborski zastupnik Franjo Lucić, zamjenici požeško-slavonskog župana Željko Jakopović i Ferdinand Troha, gradonačelnik Požege Vedran Neferović sa zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom, te drugi uglednici iz javnog i gospodarskog života požeškog kraja.

Vedran Neferović, požeški gradonačelnik

-Svima se zahvaljujem na odazivu, te Bisernici na ovoj plementioj gesti jer ste prepoznali potrebe bolnice, izvođačima želim puno uspjeha u daljnjem radu, a svima vama čestit Božić i Sretnu 2016. godinu – kazao je u pozdravnoj riječi požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

U bogatom programu uz domaćine Bisernicu nastupile su Veličke legende, Garavuše, Posegana, Berny, Džentlmeni, Igor Delač uz pratnju Aura banda, zatim Prijatelji, Fijaker, Kas i popularna osječka zabavna grupa Vigor.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije