Glazbene video spotove iz TV Supertona vidjelo više od tri milijuna gledatelja

Autor: DK

POLJOPRIVREDNA TV logo tamburajPOŽEGA – Unazad više od 2,5 godine otkad se za potrebe programa Poljoprivredne televizije snima popularna glazbena emisija TV Superton ona se plasira i na Internet, a nekoliko mjeseci nakon početka emitiranja tih emisija na stranicu tamburaj.hr počeli su se stavljati video spotovi sa nastupa tamburaških i narodnih sastava u emisiji, kao i sa festivala tamburaške glazbe koji su snimani i emitirani.

Jelenko Topić, urednik i voditelj TV supertona

-Do sada je snimljeno više od 70 emisija sa brojnim izvođačima među kojima su i popularna imena naše estrade kao što su Gazde, Fijaker, Prijatelji, Patria, Igor Delač, Od srca do srca, Stjepan Jeršek Štef, Salaš, Kas, Garavuše, Zvona, Željko Krušlin Kruška, Posegana, Zlatna dolina, Satir i mnogi drugi, a te emisije je samo klikanjem putem interneta vidjelo više od 600 tisuća gledatelja –kaže urednik i voditelj TV Supertona Jelenko Topić i dodaje da su na snimanju, koje su u najvećem broju slučajeva organizira u objektima „Zlatnog luga“ u Donjim Emovcima, bili i gosti iz inozemstva i to TS Koprive iz Petrovog Sela u mađarskom Gradišću koje je od Požege udaljeno nekoliko stotina kilometara!

Posebno je zanimljiva velika gledanost video spotova iz te emisije postavljenih na tamburaj.hr.

-Ukupno je tim putem moguće pogledati oko 1200 spotova tamburaške, narodne i zabavne glazbe i to različitih žanrova, a među njima su i brojni glazbeni rariteti sa ovih prostora tako da ljubitelji dobre glazbe uvijek nađu nešto zanimljivo po svom ukusu- nastavlja Topić.

Prema raspoloživim podacima te spotove je do sada vidjelo 3,025 milijuna gledatelja što potvrđuje veliku gledanost sadržaja TV Supertona i na ovom mediju. Kako je znano osim toga Poljoprivrednu TV gledatelji mogu pratiti na Max tv 504 i Evo tv 102, te u Bosni i Hercegovini na Home tv 15, a najavljeno je da će se uskoro moći pratiti na još nekim platformama u RH i inozemstvu. Inače u programu osim TV Supertona svakog ponedjeljka od 20.35 sati i reprizno svake subote od 21 sat ova TV svakodnevno između 19 i 21 sat emitira više desetaka video spotova, a tijekom dana i noći kada se ne emitira tv program već video stranice tj. od 23 sata uvečer do 16 sati svakoga dana, stalno svira domaća tamburaška i narodna glazba što mnogi zaljubljenici prate u svojim domovima koristeći zapravo ovaj vid emitiranja umjesto slušanja radio-programa jer na ovdašnjim radio-stanicama to nemaju priliku čuti.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: