Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandorković na sjednici požeško-slavonskog Županijskog odbora: “Na izborima za Europski parlament očekujemo uvjerljivu pobjedu!” /FOTO/

Na IX. sjednici Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško- slavonske županije uz predsjednika prof.dr.sc. Željka Glavića i članove prisustvovao je i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković. Nazočnost glavnog tajnika Jandroković sjednici Županijskog odbora je bila u sklopu redovitog obilaska Hrvatske uoči predstojećih izbora za Europski parlament na kojima se, kako je rekao Jandroković, očekuje uvjerljiva pobjeda HDZ-a.

Glavni tajnik je u Požegi sa stranačkim kolegicama i kolegama iz Županijskog odbora, razgovarao o aktualnoj političkoj situaciji te planovima i strategiji HDZ-a za izbore na kojima očekuju pobjednički rezultat.

-Očekuje nas puno posla, očekuje nas kvalitetna priprema za Europske i kolege ću upoznati s našim programom i načinom na koji mislimo doći do birača. Očekujemo pobjedu HDZ-a na nacionalnoj razini, a i ovdje u Požeško-slavonskoj županiji očekujemo tradicionalno pobjednički rezultat. HDZ je trenutno uvjerljivo najjača politička stranka, na zadnjim izborima imali smo četiri svoja mandata, ovog puta cilj nam je i više od toga, imati pet mandata, a za više se treba potruditi i raditi. Primarno smo stoga orijentirani na pripreme na terenu, na razgovor s ljudima te pripremu kandidacijske liste. U ovoj fazi dakle rad i organizacija, a vjerujem da će to onda dovesti do pravog rezultata,”
rekao je Jandroković.

Bilo je riječi i o provedbi Projekta za Slavoniju, Baranju i Srijem, a Jandroković je naglasio kako do sada ugovoreno preko 8 milijardi kuna za različite projekte u Slavoniji, a trenutno su u realizaciji konkretni projekti u vrijednosti 2,5 milijardi kuna.

-Donesen je i Zakon koji je značajno unaprijedio financiranje jedinica lokalne samouprave, 2,1 milijarda kuna više je u proračunu namijenjeno jedinicama lokalne samouprave no što je bilo ranije što se i vidi po projektima koje lokalne vlasti, općine i gradovi realiziraju – dodao je Jandroković koji će do 15. travnja posjetiti sve županije, a nakon toga će, kako je rečeno, početi izborna kampanja s jasnim programom, strategijom i ciljevima.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment