GITARA UŽIVO: Nekadašnji sudac Miroslav Vukelić predstavio se javnosti svirkom na žicama

Autor: D.K.

POŽEGA – Nisu česte prilike da građani Požege, a pogotovo manjih okolnih mjesta, mogu uživo slušati svirku na gitari. A da se izvode pjesme namijenjene širokom krugu slušatelja to je također rijetkost. Ovih dana to je učinio nekadašnji sudac požeškog Županijskog suda, a kasnije odvjetnik, Miroslav Vukelić.

On je u mladosti dosta svirao gitaru, dok je bio na funkcijama nije se pojavljivao u javnosti, no za svoju dušu dugi niz godina je svirao na tom lijepom instrumentu.

Na iznenađenje mnogih imao je nastup u caffe baru „Capitol“ pred svojim obožavateljima, no imao je i pripomoć mladih požeških glazbenih snaga. To su bili Ivan Prpić, pjevač požeškog zabavnog banda „Libreto“ i  gitarista Marko Marić, član „Aurea banda“.

Večer je bila zanimljiva i ugodna. Mnogi glazbeni sladokusci došli su na svoje. Mogle su se čuti brojne poznate melodije iz svjetskog i domaćeg repertoara, ponajprije u oblasti rocka, koji je bio najpopularniji u godinama Vukelićeve mladosti. Bilo je za svakoga ponešto uključujući pjesme kao što su hitovi u prošlim vremenima, ali i one koje s postale evergreeni, pa su mnogi poželjeli još poneki ovakav glazbeni događaj u svome gradu.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88