Gimnazije popunjene, ostalo još 98 slobodnih mjesta u Glazbenoj, Poljoprivrednoj, Obrtničkoj, Tehničkoj i Ekonomskoj školi

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA– Nakon ljetnog upisnog roka u prvi razred u srednjim školama na području Požeško-slavonske županije ostalo je ukupno 98 slobodnih mjesta. Prijave u upisni sustav u drugom roku počinju 22. kolovoza, a objava konačnih rezultata je 1. rujna 2016.

Već po tradiciji, u ljetnom upisnom roku sva mjesta popunjena su u Katoličkoj gimnaziji i Gimnaziji u Požegi. U  Ekonomskoj školi ostalo je 5 slobodnih mjesta u dislociranom odjelu u Pleternici, a u Tehničkoj školi ostalo je sedam slobodnih mjesta i to u zanimanjima tokar, autolimar, automehaničar i autoelektričar.

Slobodnih mjesta ostalo je i u Obrtničkoj školi, ukupno 22 i to sedam mjesta među stolarima, po četiri među zidarima, krojačima i soboslikarima te jedno mjesto za konobara u Požegi i dva za konobara u dislociranom odjelu u Pleternici.

U Poljoprivredno- prehrambenoj školi ostalo je slobodno 14 mjesta  i to u zanimanjima poljoprivredni tehničar – fitofarmaceut pet mjesta, pomoćni cvjećar dva mjesta i pekar i pomoćni pekar po tri mjesta.

Slobodnih mjesta u požeškoj Glazbenoj školi ostalo je 19 dok je u Srednjoj školi Pakrac 31 mjesto slobodno  i to 15 među građevinskim tehničarima, 10 među zidarima, pet među stolarima i jedno mjesto u programu medicinska sestra.

Sve podatke o slobodnim upisnim mjestima možete pogledati na stranici upisi.hr  Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: