Gimnazijalci Požege bili najbolji

Autor: D.K.

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - igraPOŽEGA – U Športskoj dvorani Grabrik, 13.ožujka održano je županijsko natjecanje u odbojci za srednje škole u muškoj kategoriji.

U natjecanju je sudjelovalo pet ekipa koje su podijeljene u dvije skupine. Jedu skupinu činile su ekipa Gimnazije i ekipa Tehničke škole, dok su ekipe druge skupine bile Klasična Katolička Gimnazija (KKG), Obrtnička te Ekonomska škola.

U skupini samo s dvije ekipe pobjedu je odnijela Gimnazija s rezultatom 2:1 u setovima. Bila je to veoma napeta i borbena utakmica te se pobjednička ekipa plasira direktno u finale nakon odigrane samo jedne utakmice. Drugu, također veoma napetu, utakmicu igrale su ekipe Obrtničke i Ekonomske škole. Nakon 1:1 u setovima, u dramatičnoj završnici pobjedu je odnijela ekipa Ekonomske škole koja je osvojila treći set s rezultatom 16:14. Odmah nakon toga, Obrtnička škola igrala je protiv ekipe KKG-a, gdje je Obrtnička škola došla do uvjerljive pobjede od 2:0 te se uključila u borbu za 3.mjesto.Posljednju utakmicu u skupinama odigrale su Ekonomska škola i KKG, gdje su pobjedu očekivano uzeli učenici Ekonomske s rezultatom 2:0 u setovima te se plasirali u finale.

Finalna utakmica između Gimnazije i Ekonomske škole završila je slavljem gimnazijalaca s rezultatom 2:0, dok je utakmicu za treće mjesto dobila Tehnička škola pobjedom nad Obrtničkom s rezultatom 2:1 u setovima.

Pobjednici natjecanja, ekipa Gimnazija Požega, 26.ožujka sudjelovat će na regionalnom natjecanju kojem su ove godine domaćini Osječani.

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci

 

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - igra

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - time out - odbojkaši Obrtničke škole

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - time out - odbojkaši Katoličke gimnazije

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - četvrtoplasirani - Obrtnička škola

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot