Gimnazijalci Požege bili najbolji

Autor: DK

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - igraPOŽEGA – U Športskoj dvorani Grabrik, 13.ožujka održano je županijsko natjecanje u odbojci za srednje škole u muškoj kategoriji.

U natjecanju je sudjelovalo pet ekipa koje su podijeljene u dvije skupine. Jedu skupinu činile su ekipa Gimnazije i ekipa Tehničke škole, dok su ekipe druge skupine bile Klasična Katolička Gimnazija (KKG), Obrtnička te Ekonomska škola.

U skupini samo s dvije ekipe pobjedu je odnijela Gimnazija s rezultatom 2:1 u setovima. Bila je to veoma napeta i borbena utakmica te se pobjednička ekipa plasira direktno u finale nakon odigrane samo jedne utakmice. Drugu, također veoma napetu, utakmicu igrale su ekipe Obrtničke i Ekonomske škole. Nakon 1:1 u setovima, u dramatičnoj završnici pobjedu je odnijela ekipa Ekonomske škole koja je osvojila treći set s rezultatom 16:14. Odmah nakon toga, Obrtnička škola igrala je protiv ekipe KKG-a, gdje je Obrtnička škola došla do uvjerljive pobjede od 2:0 te se uključila u borbu za 3.mjesto.Posljednju utakmicu u skupinama odigrale su Ekonomska škola i KKG, gdje su pobjedu očekivano uzeli učenici Ekonomske s rezultatom 2:0 u setovima te se plasirali u finale.

Finalna utakmica između Gimnazije i Ekonomske škole završila je slavljem gimnazijalaca s rezultatom 2:0, dok je utakmicu za treće mjesto dobila Tehnička škola pobjedom nad Obrtničkom s rezultatom 2:1 u setovima.

Pobjednici natjecanja, ekipa Gimnazija Požega, 26.ožujka sudjelovat će na regionalnom natjecanju kojem su ove godine domaćini Osječani.

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci

 

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - igra

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - time out - odbojkaši Obrtničke škole

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - time out - odbojkaši Katoličke gimnazije

Natjecanje srednjoškolaca u odbojci - četvrtoplasirani - Obrtnička škola

 

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića