Gimnastičarke “Sokola” osvojile tri zlata u Vukovaru

Autor: D.K.

POŽEGA / VALPOVO / VUKOVAR- Održano je 2. kolo 54. Kupa Slavonije i Baranje u C programu ženske sportske gimnastike na kojem je nastupilo 106 natjecatelja u Valpovu iz Osijeka, Đakova, Belog Manastira, Vukovara, Vinkovaca i Valpova gdje su  nastupile i predstavnice Gimnastičkog društva “Sokol” Požega u kategoriji kadekinja, mlađih juniorki i juniorki.

Kadetkinje Ana Miloš i Nika Žiberna djevojčice koje su prvi puta nastupile na takvom natjecanju ostvarile su dobar i zauzele mjesto u sredini tablice.

Mlađe juniorke, Tea Čavec, Anja Devčić, Lea Klinčić, Marija Ljubica Nosić, Klara Krmpotić, Rebeka Salak i Lara Markanjević osvojile su ekipno 3. mjesto, a kao pojedinka Tea Čavec podjelila je 4 mjesto i za malo joj izmaklo postolje.

Juniorke, Josipa Majetić, Jelena Nigović, Ana Grgić i Magdalena Černušak ekipno su osvojile 4. mjesto dok je Josipa Majetić bila najbolja pojedinka u ekipi i osvojila 9. mjesto.

Održano je u Vukovaru i 2. kolo regije Istok za Kup Hrvatske B program ženske sportske gimnastike na kojem su nastupile predstavnice GD “Sokol” i uzele tri zlata.

Prva mjesta su osvojile, kadetkinja Lana Majetić, mlađa juniorka Madlen Majetić i juniorka Tonka Pavelić. Nakon tako dobrih rezultata za očekivati je da će se gimnastičarke i ove godine plasirati na Državno natjecanje.

Više iz kategorije