Gimnastičarke Sokola dominirale u Belom Manastiru

POŽEGA / BELI MANASTIR – U prvom kolu 53. kupa za djevojčice za C i B program u Belom Manastiru Požežani su se natjecali u pet kategorija. U C programu u kategoriji djevojčice  do 7 godina natjecale su se Ana Obradović, Petra Galić, Marta Peharda, Marta Šipek, Marija Šipek i Ana Miloš u kojem su se natjecanju djevojčice izborile za drugo mjesto u ukupnom plasmanu.

U kategoriji kadetkinje C programa natjecale su se, Klara Krmpotić, Lara Markanjević, Lea Klinčić, Anja Devčić, Marija Ljubica Nosić i Tea Čavec te su osvojile treće mjesto u ukupnom poretku.

U kategoriji C programa juniorki natjecale su se, Magdalena Černušak, Valentina Olšak, Jelena Nigović i Petra Tomšić te su osvojile četvrto mjesto u ukupnom poretku.

U kategoriji B programa kadetkinja, natjecala se Lorena Kukić i osvojila drugo mjesto, i Antonija Nigović s osvojenim trećim mjestom u pojedinačnom poretku.

U kategoriji B programa juniorke, Tonka Pavelić osvojila je prvo mjesto dok je u kategoriji B programa seniorki Andrea Došlić osvojila drugo mjesto u pojedinačnom plasmanu s povrijeđenim koljenom.

(Tekst i foto: GD Sokol)
0 Comment

Send a Comment