Gimnastičarke u pojedinačnim nastupiama osigurale odlazak na Državno natjecanje

Autor: GD Sokol

POŽEGA / SLAVONSKI BROD – Na natjecanju 3.kola Kupa Hrvatske regija istok u ženskoj sportskoj gimnastici B i C program koje se održalo u Slavonskom Brodu nastupilo je 135 gimnastičarki iz Valpova, Belog Manastira, Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Požege, Vukovara i kao domaćina Slavonskog Broda. Natjecanje je bilo za kategorije mlađe kadetkinje, kadetkinje, mlađe juniorke, juniorke i seniorke.

Za GD “Sokol” iz Požege nastupile su djevojčice kadetkinje C programa, Ana Miloš i Nika Žiberna dok su za mlađe juniorke nastupile Tea Čavec, Anja Devčić, Rebeka Salak, Klara Krmpotić, Marija Ljubica Nosić i Lea klinčić koje su kao ekipa osvojile 4. mjesto u jakoj konkurenciji od sedam ekipa. Bilo je izvjesno 3. mjesto koje je izmaklo za samo tri desetinke boda iza treće plasiranog Sl. Broda. Požeška najbolja pojedinka u ekipi bila je Tea Čavec koja se popela na postolje i osvojila 2.  mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Za juniorke su nastupili, Josipa Majetić, Magdalena Černušak, Ana Grgić i Jelena Nigović koje su također ekipno su osvojile 4. mjesto, a najbolja pojedinka bila je Josipa Majetić koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 6. mjesto.

U B program mlađih juniorki nastupile su Madlen Majetić i Antonija Nigović. Već treći puta za redom Madlen Majetić osvaja 1. mjesto, a Antonija Nigović bila je 5. U kategoriji juniorki Lorena Kukić osvojila je 4. mjesto.

3. kolom završio je prvi dio sezone, a u jesen se nastavljaa sa kvalifikacijama za Državno prvenstvo, a pojedinke su svojim rezultatima već osigurale nastupe na Državnom natjecanju. Zbog ozlijeda i bolesti nisu nastupile Lana Majetić Tonka Pavelić.

sl

Više iz kategorije