Gimnastičarka Tonka Pavelić izborila se za broncu na Međunarodnom Božićnom turniru

Autor: Požega.EU

POŽEGA / SAMOBOR – U Samoboru je održan tradicionalni Međunarodni Božični turnir u ženskoj sportskoj gimnastici  na kojem su požeške gimnastičarke ostvarile zavidne rezultate. Drugu godinu za redom Gimnastčko društvo Sokol ima zapažene rezultate na Međunarodnom Božićnom turniru u Samoboru koji poprima tradicionalno održavanje.

Odlična organizacija GK Samobora pokazuje koliko svi vole doći na turnir, na kojem je odlična atmosferu uz veliku srdačnost domaćina. Na turniru se natjecalo oko 160 djevojčica i djevojaka u svim kategorijama, sa predstavnicima društava iz Hrvatske te susjednih zemalja Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem Božičnom turniru predstavnice GD Sokola iz Požege bile su u dvije kategorije. Mlađa kadetkinja, C program, u vrlo jakoj konkurenciji Tea Čavec, bila je predstavnik i na Državnom prvenstvu u Belom Manastiru. Tonka Pavelić juniorka, B program, nakon osvojenog 6. mjesta na Državnom prvenstvu, u jakoj konkurenciji u Samoboru se okitila brončanom medaljom osvojivši 3. mjesto. pod vodstvom trenera Zlatka Krakera, prof.

 Ovim Turnirom završena je sezona na čemu GD Sokol u svakom slučaju može biti zadovoljno rezultatima nadajući se da će naredna sezona biti još bolja.

(Tekst i foto GD Sokol)

Više iz kategorije