Gdje drugo već u Poljani d.o.o.: Oprema i strojevi za obavljanje proljetnih radova na travnatim površinama, voćnjacima, vinogradima, šumama…. „AKCIJSKA PRODAJA TRIMERA“/FOTO/

Autor: D.K.

Tvrtka Poljana d.o.o. sve je prepoznatljivija, ne samo u Požeštini i Požeško-slavonskoj županiji već i šire, po prodaji strojeva i opreme za poljoprivredu, rezervnih dijelova i alata te zaštitnoj opremi, sjemenju, gnoivima i stočnoj hrani.

Slobodno se može reći da je tvrtka Poljana d.o.o. napravila najveći iskorak u prodaji STIHL proizvoda koji su najtraženiji početkom proljeća za obavljanje poslova na travnatim i drugim površinama, voćnjacima, vinogradima, šumama i sl.

Kako su STIHL proizvodi lider u sortimentu motornih pila, trimera i druge opreme tako je i tvrtka Poljana d.o.o. poznata po širokoj lepezi svih tih proizvoda po veoma pristupačnim cijenama i različitim mogućnostima plaćanja.

Ne treba zaboraviti niti usluge servisa svih tih uređaja za koje su posebno educirani zaposlenici – serviseri tvrtke Poljana.

Mnogi se pitaju kako pokositi travnatu površinu oko svoje okućnice, u voćnjaku, vinogradu….? Za to postoji jednostavan odgovor. Posjetiti tvrtku Poljana gdje će vam educirano osoblje predstaviti i prezentirati klasične rotacijske kosilice koje imaju pogon na gorivo ali i sve popularnije akumulatorske kosilice koje imaju nisku razinu buke, nema štetnih plinova i daleko je s njima lakše upravljati.

Za komunalne i druge tvrtke koje imaju veće površine za održavanje interesantne su profesionalne kosilice različite jačine.

Uz trimere ističu se i motorne pile po čemu je STIHL posebno poznat. Nešto novo je već na tržištu vezano za motorne pile. Radi se o motornoj pili MS 500i i kao takva je prva na svijetu s izravnim ubrizgavanjem.

Dakako da su u ponuđenom asortimanu zastupljeni puhači, “miniwash uređaji”, kultivatori, akumulatori i brojni drugi različiti proizvodi.

PROLJETNA PRODAJNA AKCIJA TRIMERA …..

Ponudu možete pogledati OVDJE

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88