Gdje drugo već u Poljani d.o.o.: Oprema i strojevi za obavljanje proljetnih radova na travnatim površinama, voćnjacima, vinogradima, šumama…. „AKCIJSKA PRODAJA TRIMERA“/FOTO/

Autor: DK

Tvrtka Poljana d.o.o. sve je prepoznatljivija, ne samo u Požeštini i Požeško-slavonskoj županiji već i šire, po prodaji strojeva i opreme za poljoprivredu, rezervnih dijelova i alata te zaštitnoj opremi, sjemenju, gnoivima i stočnoj hrani.

Slobodno se može reći da je tvrtka Poljana d.o.o. napravila najveći iskorak u prodaji STIHL proizvoda koji su najtraženiji početkom proljeća za obavljanje poslova na travnatim i drugim površinama, voćnjacima, vinogradima, šumama i sl.

Kako su STIHL proizvodi lider u sortimentu motornih pila, trimera i druge opreme tako je i tvrtka Poljana d.o.o. poznata po širokoj lepezi svih tih proizvoda po veoma pristupačnim cijenama i različitim mogućnostima plaćanja.

Ne treba zaboraviti niti usluge servisa svih tih uređaja za koje su posebno educirani zaposlenici – serviseri tvrtke Poljana.

Mnogi se pitaju kako pokositi travnatu površinu oko svoje okućnice, u voćnjaku, vinogradu….? Za to postoji jednostavan odgovor. Posjetiti tvrtku Poljana gdje će vam educirano osoblje predstaviti i prezentirati klasične rotacijske kosilice koje imaju pogon na gorivo ali i sve popularnije akumulatorske kosilice koje imaju nisku razinu buke, nema štetnih plinova i daleko je s njima lakše upravljati.

Za komunalne i druge tvrtke koje imaju veće površine za održavanje interesantne su profesionalne kosilice različite jačine.

Uz trimere ističu se i motorne pile po čemu je STIHL posebno poznat. Nešto novo je već na tržištu vezano za motorne pile. Radi se o motornoj pili MS 500i i kao takva je prva na svijetu s izravnim ubrizgavanjem.

Dakako da su u ponuđenom asortimanu zastupljeni puhači, “miniwash uređaji”, kultivatori, akumulatori i brojni drugi različiti proizvodi.

PROLJETNA PRODAJNA AKCIJA TRIMERA …..

Ponudu možete pogledati OVDJE

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: