Gazde, Satir, Lengeri, Rakijaši i pjesme snaša za tisuće ljubitelja ribljih specijaliteta

Autor: Jelenko Topić

Matija antun relković davorDAVOR – Kulturno-umjetničko društvo Matija Antun Relković i općina Davor ovog vikenda, točnije u petak 7. i subotu 8. kolovoza ove godine, u samom središtu  Davora organiziraju Ribarske večeri, 14-e po redu; tradicionalnu kulturno-gastronomsku manifestaciju koja zauzima visoko mjesto u turističkoj ponudi Brodsko-posavske županije.

-U prekrasnom ugođaju parka i šetnice nasipom uz rijeku Savu; uz zvuke tambura i pjesmu raspjevanih domaćina i ovih će se toplih prvih dana kolovoza širiti mirisi pečenih šarana na ražnju i dobrog fiš paprikaša, najboljih  jela od slatkovodnih riba pripremljenih na tradicionalan način u izvedbi domaćih znalaca…-ističe Zvonko Dević, predsjednik KUD-a Matija Antun Relković.

Za dobro raspoloženje uz kuhare pobrinuti će se i tamburaški sastavi Gazde iz Zagreba (petak), Satir i Lengeri iz Davora uz pjevače muške skupine Rakijaši iz Podcrkavlja i veselu pjesmu snaša iz Klakara, a moći će se razgledati i što rade i proizvode brojne udruge, te poljoprivredna gospodarstva širom slavonske ravnice.

Stoga navratite ovaj vikend u Davor, opustite se, probajte riblje specijalitete i zapjevajte u dobrom društvu; udahnite punim plućima lagani slavonski zrak i ponesite u srcima toplinu i zadovoljstvo za bolje i mirnije sutra.

Davor, riblja večer

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot