Frizerke sa agencijom „Green gate travel“ odlaze na sajam „Dodir Pariza“

Autor: Jelenko Topić

Sajam dodir Pariza beograd 2POŽEGA – Ceh frizera Obrtničke komore Požeško-slavonske županije u suradnji sa Turističkom agencijom „Green gate travel“ iz Velike organizira sredinom ovog mjeseca dvodnevni stručni izlet za svoje članove na 26. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ u Beogradu. Požeški frizeri i frizerke otputovat će 17., a vraćaju se 18. listopada.

Taj skup spada među najveće sajmove ljepote u Europi, a obuhvaća profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za njegu kose, gelove, akril za nadogradnjuu noktiju i nail art, solarije, aparate najnovije generacije itd. Predviđeno je gostovanje velikog broja profesionalaca, doktora i kozmetičara, te predstavljanje njihovih proizvoda, kao i suvremenih svjetskih trendova u oblasti kozmetike.

-Pozivam frizerke i frizere da nam se pridruže na ovom zanimljivom izletu, u cijeni aranžmana od 350 kuna imamo noćenje u hostelu, te polupansione, a posebno se plaća cijena ulaznica na sajam u iznosu od tri eura- kaže nam Ivana Horvatović, predsjednica Ceha frizera i Sekcije frizera Udruženja obrtnika Požega. Dodaje da u ožujku iduće godine pripremaju izlet svojih članova na poznati Sajam  ljepote„Cozmopro“ u Bolognu.

-Sudionici izleta nazočit će brojnim kongresnim predavanjima i besplatnim radionicama što je posebno zanimljivo onima koji su u potrazi za novim znanjima s područja kozmetike i ljepote – kaže  Jasmina Šuster, voditeljica agencije „Green gate travel“ i dodaje da će moći kupiti proizvode po povoljnim sajamskim cijenama.

Inače, velička agencija „Green gate travel“ na izlet u Beograd tijekom „Dodira Pariza„ ima i jednodnevni izlet iz Osijeka za kojega također ima podosta zanimanja. Za oba izleta pripremili su stručne pratitelje, te osiguranje od odgovornosti i jamčevine, a detaljnije informacije na tel. 233-319,mobitel 0989709818 ili mail: info@greengatetravel.com.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot