Frizerke sa agencijom „Green gate travel“ odlaze na sajam „Dodir Pariza“

Autor: Jelenko Topić

Sajam dodir Pariza beograd 2POŽEGA – Ceh frizera Obrtničke komore Požeško-slavonske županije u suradnji sa Turističkom agencijom „Green gate travel“ iz Velike organizira sredinom ovog mjeseca dvodnevni stručni izlet za svoje članove na 26. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ u Beogradu. Požeški frizeri i frizerke otputovat će 17., a vraćaju se 18. listopada.

Taj skup spada među najveće sajmove ljepote u Europi, a obuhvaća profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za njegu kose, gelove, akril za nadogradnjuu noktiju i nail art, solarije, aparate najnovije generacije itd. Predviđeno je gostovanje velikog broja profesionalaca, doktora i kozmetičara, te predstavljanje njihovih proizvoda, kao i suvremenih svjetskih trendova u oblasti kozmetike.

-Pozivam frizerke i frizere da nam se pridruže na ovom zanimljivom izletu, u cijeni aranžmana od 350 kuna imamo noćenje u hostelu, te polupansione, a posebno se plaća cijena ulaznica na sajam u iznosu od tri eura- kaže nam Ivana Horvatović, predsjednica Ceha frizera i Sekcije frizera Udruženja obrtnika Požega. Dodaje da u ožujku iduće godine pripremaju izlet svojih članova na poznati Sajam  ljepote„Cozmopro“ u Bolognu.

-Sudionici izleta nazočit će brojnim kongresnim predavanjima i besplatnim radionicama što je posebno zanimljivo onima koji su u potrazi za novim znanjima s područja kozmetike i ljepote – kaže  Jasmina Šuster, voditeljica agencije „Green gate travel“ i dodaje da će moći kupiti proizvode po povoljnim sajamskim cijenama.

Inače, velička agencija „Green gate travel“ na izlet u Beograd tijekom „Dodira Pariza„ ima i jednodnevni izlet iz Osijeka za kojega također ima podosta zanimanja. Za oba izleta pripremili su stručne pratitelje, te osiguranje od odgovornosti i jamčevine, a detaljnije informacije na tel. 233-319,mobitel 0989709818 ili mail: info@greengatetravel.com.

Više iz kategorije