Franjo Lucić, Alojz Tomašević i Antonija Jozić na listi HDZ-a u 5. Izbornoj jedinici

Autor: D.K.

POŽEGA – Kako se i očekivalo, na izbornoj listi HDZ-a u 5. Izbornoj jedinici, iz Požeško-slavonske županije na predstojećim parlamentarnim izborima biti će “još uvijek” aktualni zastupnik u Hrvatskom saboru Franjo Lucić, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i iznad svega politički ambiciozna pleternička gradonačelnica Antonija Jozić.

Franjo Lucić izborio je 3. Alojz Tomašević 9. mjesto dok je na 14. mjestu na listi za 5. Izbornu jedinicu Antonija Jozić.

Gotovo da je izvjesno da će u saborske fotelje u svakom slučaju zasjesti Franjo Lucić. Prema našim informacijama aktualni župan Tomašević od saborske fotelje više priželjkuje neko više rangirano mjesto u nekom ministarstvu, obrane ili poljoprivrede, a prema svemu sudeći gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić u novom sazivu neće osjetiti udobnost saborskih fotelja.

Iako se spekuliralo i drugim imenima, sa ovih prostora, koji su potiho izražavali želju za odlazak na Markov trg stvarnost je onakva kako je vrh stranke odlučio. Zadovoljstvo ili bolje reći ne zadovoljstvo pojedinaca veoma će brzo doći do izražaja, za što ćemo svakako trebati sačekati kraj izborne kampanje i konačni raspored zastupnika u Hrvatskom saboru.

Za očekivati je žestoku predizbornu kampanju jer će biti borba za svaki glas koji može biti presudan kako za desnu tako i lijevu političku opciju, a ne treba zanemariti i manje političke stranke koje će također sa svojim koalicijskim partnerima uzeti svoj dio kolača.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot