Fotoreporter Franjo Marić iz Pleternice proslavio 58. rođendan

Autor: DK

Poznati zagrebački fotoreporter Franjo Marić, inače rođeni Pleterničanin,  u svojoj je vikendici na brdu iznad Pleternice na najljepšem predjelu pleteterničkog vinogorja velikom feštom proslavio 58. rođendan. Okupili su se njegovi brojni rođaci i prijatelji iz Zagreba, Požege i pleterničkog kraja, a druženje uz domaće specijalitete i ponajbolja vina pleterničkog vinogorija potrajalo je do kasno u noć.

Slavljenik je pobrao brojne čestitke, a razrezao je i rođendansku tortu koju je za ovu prigodu pripremila Pleterničanka Vesna Belo. Franjo je rođen 1. travnja.

Franjini prijatelji Ivan Barbarić i Ante Bešker brinuli su oko jela. Prvi je skuhao vrhunski čobanac a drugi priredio delicije ispod peke.

Marić u Zagrebu često snima značajne događaje u političkom i kulturnom životu, te jet set okupljanja uključujući i ona sa najvećim zvijezdama naše estrade, filma i kazališta. On je inače za vrijeme mandata slavonskog predsjednikovanja Stjepana Mesića bio često viđen i na Pantovčaku a u zadnje vrijem uz gradonačelnika Milana Bandića. Franjo neka ti je sa srećom!

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića