/FOTOGALERIJA/ Združenom vatrogasnom vježbom vatrogasci s područja grada Pleternice pokazali visoku spremnost u svim ugrozama

Autor: DK
blank

Članovi dobrovoljno-vatrogasnih društava s područja grada Pleternice pokaznom združenom vježbom pokazali su visoku spremnost u svim ugrozama.

Kroz vježbu su pokazali spašavanje osobe iz objekta zahvaćenog požarom, intervencija vatrogasnog vozila s ljestvama, gašenje požara na otvorenom i dr.

U vježbi su sudjelovali društva iz Pleternice, Gradca, Sulkovaca, Buka, Koprivnice i Sesveta koji su demonstrirali intervenciju različitim vrstama vatrogasnih vozila i opreme.

Vježbu su pratili građani Pleternice i veći broj vatrogasne mladeži među kojima su bili i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, njen zamjenik Domagoj Katić, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin i dr.

Po završetku vježbe, nakon prijavka gradonačelnia Pleternice je rekla kako građani mogu biti zadovoljni, sretni i ponosni što imaju takve vatrogasce.

-Možda često nismo ni svjesni koliko štite nas i našu imovinu. Čestitam im na uspješno odrađenoj vježbi te im želim da imaju što manje posla, a više međusobnog druženja – rekla je gradonačelnica Jozić.

Foto: D. Krstanović [FAG id=276352]

Više iz kategorije