/FOTO/ Zlatne kune uspješnima: Tvrtke u kojima bi svatko želio biti zaposlen

Autor: DK

POŽEGA – Dodjeli “Zlatnih kuna” trima požeško-slavonskim tvrtkama u Županijskoj gospodarskoj komori prethodilo je stručno izlaganje na temu “Trendovi i smjer razvoja hrvatskog gospodarstva s osvrtom na Županije – velike gospodarske razlike na malom prostoru” koje je održao direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomse analize mr.sc. Zvonimir Savić.

Uz gospodarstvenike i nagrađene na svečanosti su bili nazočni predsjednik požeško-slavonske Županijske komore Luka Balenović, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, njegovi zamjenici Željko Jakopović i Miroslav Grozdanić, gradonačelnici Požege, Pakraca i Lipika, Vedran Neferović, Anamarija Blažević i Vinko Kasana te načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

Zlatne kune i plakete dodjeljne su na temelju financijskih pokazatelja uspješnosti poslovanja i saznanjima o ugledu među poduzetnicima. Dobitnici Zlatne kune su u kategoriji velikih tvrtki Kutjevo d.d. iz Kutjeva, srednjih Straga Trans d.o.o. iz Lipika te Herz d.d. iz Požege kao malo uspješno društvo.

Mladen Pavić, predsjednik Uprave Kutjeva d.d.

-Kutjevo je vodeći gospodarski subjekt u ovoj županiji što je dokaz i ova Zlatna kuna, priznanje HGK i Županijske gospodarske komore. Svakako da će Kutjevo i dalje pretendirati na ovakve nagrade. Kada gledate broj zaposlenih u Kutjevu, u odnosu na sam grad Kutjevo, to je neki ekvivalent kao da u zagrebu imate tvrtku od 70 do 75 tisuća zaposlenih. To dovoljno govori koliki je značaj, povezanost i važnost Kutjeva d.d u Kutjevu, ali ne samo u Kutjevu već i u cijeloj županiji čemu je dokaz i ovo priznanje – rekao je predsjednik Uprave Kutjeva d.d. Mladen Pavić.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: