Foto-reportersko oko Duška Mirkovića u kuhinji Doma za odrasle osobe u Novoj Ljeskovici (foto)

Autor: Požega.EU

Duško MirkovićNOVA LJESKOVICA – Kada neko slavi 80 godina postojanja, a da nije vatrogasno, sportsko, kulturno-umjetničko ili neko drugo društvo prava je rijetkost. Ovih je dana veliki jubilej obilježio Dom za odrasle osobe iz Ljeskovice na kojem je uz brojne visoke uzvanike, zaposlenike i štićenike uz sve druge predstavnike “sedme sile” bio i naš foto-reporter koji uvijek voli zaviriti u svaki kutak prostora gdje god da je došao. Tako je prije početka službenog protokola obilježavanja velikog jubileja zavirio u kuhinju Doma želeći se uvjeriti što slijedi u “trećem poluvremenu” koje je neizbježno na svakoj važnijoj proslavi i obljetnici.

Kuharice i kuhari koji svakodnevno pripremaju tople obroke za nekoliko stotina štićenika i korisnika Doma za odrasle osobe u Ljeskovici za posebnu su se prigodu malo više potrudili i pripremili nekoliko vrsta različitih slasnih jela, slobodno možemo reći delicija koja se nemaju priliku kušati na nekim drugim mjestima. Svatko ima svoju posebnost i male kuharske tajne pa tako i vrijedno osoblje Ljeskovici.

Kuhari su bili susretljivi i pokazali detalje svoga posla. Tko je god kušao pripremljena jela izražavao je riječi pohvale što uvijek novinarsko uho čuje, a da je izvrsnost bila na zavidnoj razini potvrđuju i fotografije. Da fotografija govori više od tisuću riječi ostavljamo našim čitateljima da i oni sami o tome nešto kažu.

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot