Foto-reportersko oko Duška Mirkovića u kuhinji Doma za odrasle osobe u Novoj Ljeskovici (foto)

Duško MirkovićNOVA LJESKOVICA – Kada neko slavi 80 godina postojanja, a da nije vatrogasno, sportsko, kulturno-umjetničko ili neko drugo društvo prava je rijetkost. Ovih je dana veliki jubilej obilježio Dom za odrasle osobe iz Ljeskovice na kojem je uz brojne visoke uzvanike, zaposlenike i štićenike uz sve druge predstavnike “sedme sile” bio i naš foto-reporter koji uvijek voli zaviriti u svaki kutak prostora gdje god da je došao. Tako je prije početka službenog protokola obilježavanja velikog jubileja zavirio u kuhinju Doma želeći se uvjeriti što slijedi u “trećem poluvremenu” koje je neizbježno na svakoj važnijoj proslavi i obljetnici.

Kuharice i kuhari koji svakodnevno pripremaju tople obroke za nekoliko stotina štićenika i korisnika Doma za odrasle osobe u Ljeskovici za posebnu su se prigodu malo više potrudili i pripremili nekoliko vrsta različitih slasnih jela, slobodno možemo reći delicija koja se nemaju priliku kušati na nekim drugim mjestima. Svatko ima svoju posebnost i male kuharske tajne pa tako i vrijedno osoblje Ljeskovici.

Kuhari su bili susretljivi i pokazali detalje svoga posla. Tko je god kušao pripremljena jela izražavao je riječi pohvale što uvijek novinarsko uho čuje, a da je izvrsnost bila na zavidnoj razini potvrđuju i fotografije. Da fotografija govori više od tisuću riječi ostavljamo našim čitateljima da i oni sami o tome nešto kažu.

no images were found

0 Comment

Send a Comment