/FOTO/ GLORIA Rooms – novi smještajni kapaciteti u gradu Požegi: „Zahvaljujem svojim roditeljima što su mi omogućili da ostanem živjeti i raditi u rodnoj Slavoniji“

Autor: DK

Polako se zaokružuje projekt „Glorija“ u Požegi koji će po njegovom dovršetku biti nešto novo u gradu Požegi – srcu Zlatne doline. U sklopu prve faze projekta, zahvaljujući obitelji Pavić i Pojer grad Požega postala je bogatija za dodatne smještajne kapacitete, sobe, uređene po mjeri čovjeka koje su spremne za primanje prvih gostiju. Uređenje soba je prva faza radova u sklopu priprema za preuređenje najmodernije svečane dvorane „Glorija“ koje kao takve neće biti u široj okolici. Cijeli uređeni kompleks „GLORIJA“ bi trebao ugledati svjetlo dana u travnju 2020. godine.

Uz obitelj Pavić i Pojer na svečanosti otvorenja novouređenih soba bili su njihovi brojni prijatelji i poslovni partneri koji su im došli dati podršku u njihovom budućem radu. Sve njih je pozdravio Borna Pavić u ime Gloria tima koji je kao mlad, fakultetski obrazovan čovjek odlučio ostati u svom gradu i kroz rad uživati u svojoj Slavoniji.

-Sve ovo što vidite nastalo je kao djelo dugotrajnog rada u ugostiteljstvu obitelji Pojer i Pavić. Sve je nastalo kroz puno truda, rada i znoja. Ponosno mogu prezentirati devet uređenih soba u kategoriji dvije i tri zvjezdice. Imamo ukupno 22 ležaja – rekao je Borna Pavić pozdravljajući sve nazočne.

Borna je zahvalio i svojim roditeljima što su mu pružili priliku da živi i ostane raditi u svojoj rodnoj Slavoniji.

-Uvjeren sam da će i svi zaposlenici koji budu ovdje radili da će imati zadovoljstvo ostati u svojo Slavoniji, ne želeći ići raditi negdje drugdje – naglasio je Borna.

-Oni koji budu smještaj GLORIA Rooms koristili sigurno će provesti divne noći i dočekati čarobna jutra jer to jamči ugođaj i uređenost soba koje su uređene i opremljene prema najvišim standardima – ističu članovi tima Gloria Rooms.

Na svečanom otvorenu čast da presijeku vrpcu i time označe početak rada Gloria Roomsa imali su najmlađi članovi iz obitelji Pojer.  

Blagoslov i molitveni zaziv uputio je gvardijan Franjevačkog samostana u Požegi i župnik Župe Duha Svetoga fra Milan Krišto.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »