Folkloraši Orljavice iz Kuzmice imali više nastupa, te dodijelili zahvalnice za potporu i suradnju

Autor: DK

Kulturno-umjetničko društvo Orljavica iz Kuzmice iako djeluje nešto više od godinu i pol dana već bilježi dosta nastupa svojih folkloraša o čemu je bilo riječi na godišnjoj skupštini kojoj su nazočili predstavnici drugih srodnih udruga ovoga kraja.

Sudjelovali smo na gastro natjecanju Sarmijada u Požegi gdje smo osvojili treće mjesto, zatim na smotrama folklora u Kaptolu i Grabarju, međunarodnoj smotri Viškovsko prelo u Viškovu pokraj Rijeke, popratnim događanjima Aurea festa u Požegi, te svoju koreografiju izveli u Pleternici i na Uskrsnoj misi u Kuzmici – istakla je u izvješću o radu kroz proteklu godinu predsjednica Orljavice Marija Blažević.

Skupštini je prisustvala gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić najavivši daljnju potporu u radu Orljavice, a zahvalila je na dosadašnjim aktivnostima društva.

Na kraju skupštine dodijeljene su zahvalnice pojedincima, institucijama i tvrtkama za potporu u radu Orljavice i suradnju, a primili su ih Grad Pleternica, NK Kuzmica, tvrtke Inter iz Srednjeg Sela i Autopromet iz Dervišage, kao i zaslužni pojedinci Ivica Kumpf, Leon Baretić, Mirko Cenbauer i Želimir Mijoković.

Nakon skupštine za dobro raspoloženje nastupili su svirči Nehajski bećari.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: