Folkloraši Orljavice iz Kuzmice imali više nastupa, te dodijelili zahvalnice za potporu i suradnju

Autor: D.K.

Kulturno-umjetničko društvo Orljavica iz Kuzmice iako djeluje nešto više od godinu i pol dana već bilježi dosta nastupa svojih folkloraša o čemu je bilo riječi na godišnjoj skupštini kojoj su nazočili predstavnici drugih srodnih udruga ovoga kraja.

Sudjelovali smo na gastro natjecanju Sarmijada u Požegi gdje smo osvojili treće mjesto, zatim na smotrama folklora u Kaptolu i Grabarju, međunarodnoj smotri Viškovsko prelo u Viškovu pokraj Rijeke, popratnim događanjima Aurea festa u Požegi, te svoju koreografiju izveli u Pleternici i na Uskrsnoj misi u Kuzmici – istakla je u izvješću o radu kroz proteklu godinu predsjednica Orljavice Marija Blažević.

Skupštini je prisustvala gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić najavivši daljnju potporu u radu Orljavice, a zahvalila je na dosadašnjim aktivnostima društva.

Na kraju skupštine dodijeljene su zahvalnice pojedincima, institucijama i tvrtkama za potporu u radu Orljavice i suradnju, a primili su ih Grad Pleternica, NK Kuzmica, tvrtke Inter iz Srednjeg Sela i Autopromet iz Dervišage, kao i zaslužni pojedinci Ivica Kumpf, Leon Baretić, Mirko Cenbauer i Želimir Mijoković.

Nakon skupštine za dobro raspoloženje nastupili su svirči Nehajski bećari.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88