Fijakerov „Merak“ u ambijentu dvorca Pejačević

Autor: Jelenko Topić

Nakon uspješno g nastupa na Festivalu „Zlatni glas zlatne doline 2014.“ sa pjesmom „Četrdeset jeseni“ sve popularniji osječki tamburaši „Fijaker“ snimili su video spot za novu pjesmu „Par koraka do meraka“, autora teksta i glazbe Mirka Šenkovskog Geronima, a u aranžmanu Gorana Rusana,  po kojoj će nositi ime novi album koji će do kraja lipnja biti objavljen u nakladi „Croatia recordsa“.

Spot je zahvaljujući dobroj suradnji sa Turističkom zajednicom grada Našice i njenom direktoru Srećku Perkoviću snimljen u ambijentu dvorca Pejačević, a tehnički dio odradila je produkcija „Nova“ iz Đakova. Ranije su u blizini točnije u Feričanačkom vinogorju snimili spot za pjesmu „Najljepši miraz“, a spot i album bit će ovog ljeta promovirani i u Slavoniji i u Zagrebu, te u popularnom tamburaškom programu  TV Superton Poljoprivredne TV iz Požege.

-Na albumu će biti deset novih pjesama, okupili smo kao i na prvom niz poznatih autora, a uspjeli smo sačuvati naš prepoznatljiv smjer u hrvatskoj narodnoj glazbi – kazao nam je frontman „Fijakera“ Goran Rusan.

Ovim albumom nastavlja se suradnja „Fijakera“ sa „Croatia recordsom“  čiji je prvijenac „Kao vjetri sjeverni“  jedan od najprodavanijih nosača zvuka u tamburaškoj glazbi posljednjih godina, a uz tu pjesmu u eteru su često emitirane i postale popularne pjesme „Kuća mala, kuća sirotana“, „Od života sve mi uzmite“ i „Oj živote težak li si“.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot