Festival donosi novu regulaciju prometa

Autor: Požega.EU

POŽEGA – Danas su gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović i načelnik Policijske postaje Požega Goran Matijević održali konferenciju za novinare povodom nadolazećeg glazbenog festivala i početka nove školske godine.

Poznato je da Grad Požega od 16. prosinca 2013. godine ima osnovano Vijeće za prevenciju čija je osnovna zadaća utvrđivanje potreba i ostvarivanje projekata kao i poduzimanja mjera kojima se stanje sigurnosti u gradu  i kvaliteta života u pogledu sigurnosti podiže najveću razinu. Predsjednik vijeća je gradonačelnik Vedran Neferović a njegov zamjenik je načelnik Policijske postaje Požega Goran Matijević. Iz tog je razloga i upriličena današnja konferencija kako bi nadolazeća manifestacija prošla na najbolje mogući način.

Prema riječima gradonačelnika Neferovića Grad Požega će se na poseban način organizirati u dane festivala kako bi se na najbolji način poduzele sve potrebite radnje zbog očekivane gužve i dolaska povećanog broja gostiju. Kako je to uobičajeno Grad Požega i Policijska postaja Požega imaju usku suradnju po pitanju prometa, u samom gradu, u kojem će biti organizirana privremena regulacija prometa prema posebnoj odluci gradonačelnika.

Načelnik Policijske postaje Požega je istaknuo kako je u nadolazećim danima složenija situacija po pitanju prometa i odvijanja istog na području grada iz razloga jer ovogodišnji festival duže traje za što je potrebna i drugačija organizacija rada policijskih službenika. Istaknuo je i kako je u tijeku izrada sigurnosne prosudbe prema kojoj će se provoditi posebne aktivnosti u dane festivala.

Na konferenciji je također bilo riječi o početku nove školske godine za koju se također kroz svoje posebne aktivnosti priprema kako Grad Požega tako i Policijska postaja Požega o čemu ćemo javnost više obavijestiti uoči početka prvih školskih sati.

Zaključkom gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića odlučeno je da će od 30. kolovoza 2014. godine (subota) od 06,00 sati do 08. rujna 2014. godine do 22,00 sata biti zatvoreno prometovanja na Trgu sv. Trojstva u Požegi. Ulica Antuna Kanižlića će biti zatvorena 1. rujna 2014. godine od 16,00 do 22,00 sata za sva vozila. Zatvaranje prometa u kretanju i mirovanju također će biti na parkiralištu iza Gradske uprave od 30. kolovoza (subota) od 06,00 sati do 08. rujna 2014. godine (petak), do 22,00 sata.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek