Evo tko ove godine dobiva nagrade Požeško-slavonske županije za zapažene rezultate u svome radu

Autor: D.K.

Na prijedlog Odbora za dodjelu županijskih nagrada, a nakon javnog poziva, Skupština Požeško-slavonske županije donijela je odluku o dodjeli tih nagrada.

Nagrada Požeško-slavonske županije za životno djelo bit će dodijeljena Mariji Bajt za višegodišnji rad i ostvarene rezultate značajne za doprinos u kulturi i očuvanju kulturne baštine  županije, zbog promicanja kulturnih vrijednosti i pružanja uzora mladim naraštajima o tome kako se treba boriti u stvaranju budućnosti hrvatskog društva.

Nadalje godišnju nagradu Požeško-slavonske županije će primiti dr. sc. Hrvoje Potrebica prof. i znanstveniku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, zatim Mario Kalan i Mario Bošnjak, članovi Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata kao volonterski provoditelji sadržaja projekta  „Sat istine“ – nastalog kao dopuna  nastave zavičajne povijesti stvaranja i obrane naše države za učenike osmih razreda svih škola na području ove županije, Kutjevo d.d. za rezultate u proizvodnji i prometu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Lipik i Kulturno-umjetničko društva Orljava iz Pleternice.

Navedene nagrade biti će dodijeljene na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana Požeško-slavonske županije. 

Nagrada za životno djelo sastoji se od zlatnog županijskog grba (plakete) i diplome, a  godišnja nagrada se sastoji od zlatnog banovca (plakete) i diplome.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88