„Evo mala samo je oguli, dobra fina puna vitamina“: Slaveći svoj dan 135 žena u Tornju dobile karanfile, te svaka po jednu bananu s porukom /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Već četvrtu godinu skupina žena iz Tornja organizira u tamošnjem Vatrogasnom domu proslavu Međunarodnog dana žena kada se okupe njihove prijateljice i rođače.

Ove godine okupilo ih se 135 iz ovog kraja i cijele Požeške kotline, a organizatorice su bile Gordana Kostadinović, Draženka Dereš, Vera Kapl, Antonija Jogun, Marina Kapl, Marija Miholić, Dubravka Kapel, Slađana Đurić, Ivana Morec, Mirjana Dević i Suzana Horvat.

One su si dale puno truda za organizaciju ove lijepe priredbe, a potporu su im dali brojni sponzori tako da su priredile zanimljive igre i  tombolu sa brojnim vrijednim nagradama.

Riječi dobrodošlice uz želje za dobru zabavu, te prigodan tekst o značenju žena u obitelji i našem društvu pročitala je u ime organizatora Gordana Kostadinović, a ove organizatorice su svim sudionicama priredbe podijelile crvene karanfile, te posebnu nagradu bananu uz koju je bila duhovita, ali i dvosmislena poruka „Evo mala samo je oguli, dobra fina puna vitamina“.

Za gošće u punom toranjskom domu večeru je pripremilo Ugostiteljstvo „Garfield“ iz Velike, a bilo je tu i domaćih kolača, te odabranih pića.

Za dobru zabavu sa mnogo vesele, pjesme, plesa i šokačkog kola pobrinuo se „Majestic band“ pod ravnanjem Denisa Strnaka, a uz njih je pjevao Željko Novinc-Kocka, koji je i ranijih godina bio gost na ovoj zanimljivoj cjelovečernjoj priredbi.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: