Evergreen snimio pjesmu i spot „Od šanka do šanka“

Autor: Jelenko Topić

IMG_0390SLAV. BROD –  Tamburaški sastav  Evergreen iz Slavonskog Broda djeluje  sedam godina u nepromijenjenom sastavu, a odnedavno imaju i ženski vokal. Novost je da su snimili pjesmu  simptomatičnog naziva „Od šanka do šanka“ usmjerenu prvenstveno prema mladoj publici, a autori su joj Krešimir Jukić i Ivica Murat.

Svirali su u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj, a zvuci njihovih tambura čuli su se u većini zemlja Europe. Gostovali su na snimanju TV Supertona Poljoprivredne TV u Požegi. Osim tamburaške postave, koja im je primarna, ističu se i sa električnim gitarama i bubnjevima, a sve u kompletu izgleda vrlo atraktivno i primamljivo jer se tijekom nastupa može vidjeti  i čuti čak dvadesetak instrumenata!

Prije nekoliko mjeseci u Evergreen dolazi ugodno osvježenje, naime mlada Brođanka Gabrijela u samo nekoliko proba je prihvatila vrlo odgovornu ulogu koja joj je dodijeljena. U konačnici Evergreen izgleda ovako Marko, Bobo, Zvonimir, Vjeko, Antonijo, Tomislav, Stjepan i Gabrijela.
Spot je snimljen u slavonskobrodskoj videoteci Valinor, a ovi mladi tamburaši uskoro će na radio i tv postajama predstaviti svoj novi uradak za kojega vjeruju da će naći put do ljubitelja modernijeg zvuka tamburaške glazbe.

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: