„Eurospin“ otvara vrata u „Supernovoj“ Požega u četvrtak 27. kolovoza

Autor: Jelenko Topić

Novi trgovački centar „Supernova“ na zapadu Požege već uveliko radi sa petnaestak specijaliziranih prodavaonica, a uskoro se otvara središnji trgovački objekt. Riječ je o supermarketu mješovite robe talijanskog lanca „Eurospin“ koji će svoja rata požeškim kupcima otvoriti u četvrtak 27. kolovoza.

Kao i u Italiji gdje imaju preko tisuću trgovina i u Sloveniji gdje ih imaju pedesetak, i u požeškom će supermarketu Eurospin prodavati isključivo svoje robne marke hrane, pića, kućnih potrepština i druge robe po, najavljuju, nižim cijenama od konkurencije. Najavili su uštede u domaćinstvima koji se kod njih opskrbljuju u odnosu na druge trgovačke centre što će vrijeme uskoro pokazati.

Eurospin su 1993. godine osnovala četiri partnera s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji kao talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Kompanija je uspjela prilagoditi format diskont trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta.

Formula se pokazala pobjedničkom, zbog čega Eurospin postaje mjerilo ne samo za kupce već i za one koji traže uspješan poslovni projekt. Filozofija grupe Eurospin nije se promijenila: raditi sa najvećom predanosti da brand Eurospin uvijek bude jamstvo uštede i kvalitete.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88