Eurospin otvara prvu diskontnu trgovinu 13. kolovoza u Zadru, a iza toga slijedi otvaranje u požeškom trgovačkom centru Supernova?

Autor: Jelenko Topić

Više od godinu dana u  nacionalnim se  medijima piše kako na hrvatsko tržište ulazi talijanski lanac diskontnih dućana Eurospin, a sad su, čini se, spremni za otvaranje.

U svakom slučaju, talijanski diskonter trenutno ima nekoliko gradilišta na kojima je označio mjesto budućeg supermarketa, među ostalim u Zagrebu, Velikoj Gorici i Požegi. Stalno je oglašena Eurospinova potraga u Hrvatskoj za radnicima i zemljištima za kupnju i najam za buduće trgovine.

Kako smo saznali iz povjerljivih izvora Eurospin svoju prvu trgovinu otvara idućeg tjedna točnije 13. kolovoza, u Zadru. Navodno planiraju još stotinjak dućana diljem zemlje.

Tvrdi se da je navedeni lanac trgovina popularan zbog jeftinih proizvoda, a najavljuju da će prodavati uglavnom svoje robne marke hrane i pića, kućne potrepštine i drugih proizvoda te neke manje poznate talijanske brendove.

Cijene bi im, tvrde, trebale biti niže od konkurencije. Lanac, inače, u Italiji ima više od tisuću trgovina, a u Sloveniji pedesetak. Radi se o diskontnom dućanu, zbog čega može imati maksimalno 800 artikala dok ih supermarket ih može imati šest tisuća.

Eurospin je u više navrata najavio otvaranje svoga marketa u Požegi u novosagrađenom trgovačkom centru Supernova  na zapadnom dijelu grada, a prema sadašnjoj situaciji očekuje se da će se to dogoditi ubrzo nakon što vrata otvori njihov prodajni prostor u Zadru.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88