Estradna zvijezda novo pojačanje vetovačkoj Graševini….

Autor: sportalo.hr

Nogometni klub Graševina iz Vetova koja se trenutno nalazi u vrhu požeške 1. ŽNL objavila je na svojoj službenoj stranici vijest o dolasku velike zvijezde u njihove redove. Kako i priliči klubu koji nosi ime najfinijeg slavonskog vina, pojačali su se Vetovčani čovjekom koji je rekao “Nije u šoldima sve” i potpisao za Graševinu, a zasigurno će zaoštriti konkurenciju i boriti se za status klupske legende. Objavu prenosimo u cijelost:

Malo koji klub može se pohvaliti transferom u sred sezone jer su takve stvari protivne svim nogometnim pravilima, ali nijedan klub ne može se pohvaliti ovakvim mega transferom.

Za seoski nogomet najbolje godine su dvadesete ili tridesete, u našoj ligi ima igrača od 40+ godina koji dokazuju da i četrdesete ulaze u tu skupinu, ali naš novi napadač izlazi izvan okvira i spreman je razbiti konkurenciju. Rođeni Zadranin oduševio je na jučerašnjoj probi tako što je iz penala probio Bilmeza kao šilo i to je bilo dovoljno. Prodano!

S obzirom da se neki naši igrači opraštaju na kraju sezone, ovaj dalmatinski galeb i više je nego dostojna zamjena za njih sve. Lijeva noga mu je brutalna, a desne se i sam plaši. U njegovim topovima još uvijek ima baruta. Njegove vokalno-instrumentalne izvedbe ne treba komentirati jer mali pjeva kao slavuj, a ni na sceni nema konkurencije.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88