Enjingi napustio Domovinski pokret Miroslava Škore tvrdeći da se radi o uhljebima: “To nije više ona politička opcija s kojom se želim poistovjetiti”

Autor: Jelenko Topić

Kako je poznato prilikom nedavnog osnivanja stranke poznatog pjevača Miroslava Škore nazvane Domovinski pokret tamo je, na iznenađenje mnogih poznavatelj političkih prilika u nas, a pogotovo u ovome kraju,  bio i jedan od  najpoznatijih vinara Zlatne doline Ivo Enjingi iz Hrnjevca pokraj Kutjeva. Tada je među ostalim objavljeno da je on u najužem izvršnom tijelu stranke, te među njenim osnivačima.

Međutim, ovih  dana u razgovoru sa Enjingijem objavljeno je da je navodno došao kraj njegove kratkotrajne političke avanture. Kako  smo neslužbeno saznali on je proteklog tjedna donio odluku o napuštanju stranačke dužnosti i stranke Domovinski pokret Miroslava Škore. Razlog je, navodno njegovo, nezadovoljstvo koalicijskim partnerima s kojima Škoro u ovo predizborno vrijeme dogovara zajednički nastup na izbore za hrvatski parlament.

-U Slavoniji se kaže – pokaži mi s kim se družiš pa ću vidjeti kakav si – istakao je ovih dana Ivo Enjingi. Dodao je kako je ustvrdio da Domovinski pokret više nije politička opcija s kojom se on želi poistovjetiti.

Imao sam nadu da nešto žele promijeniti za boljitak naše Hrvatske, no vidim da se tamo okupila samo ekipa koja traži političko uhljebništvo – naglasio je o tomu čuveni vinar.

Inače, njih dvojica su dugogodišnji znanci jer je Enjingi sudjelovao u organizaciji festivala “Zlatne žice Slavonije” u Požegi početkom devedesetih kada je na toj priredbi Miroslav Škoro započeo svoju glazbeno-umjetničku karijeru, te postigao najveće uspjehe sa svojim hitovima koje je pjevao on, ali i drugi pjevači i tamburaški sastavi.

Foto: Arhiva, rtl.hr

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot