Energetska obnova vidovačke škole za 497 tisuća kuna

Autor: DK

blankPOŽEGA – Nastavljaju se radovi na energetskoj obnovi školskih objekata. Otvorene su ponude za izvođenje radova na energetskoj obnovi Područne škole Antuna Kanižlića Vidovci koji su radovi procijenjeni na 900 tisuća kuna sa PDV-om. Prema svemu sudeći financijski izdatak za izvođenje planiranih radova prema postojećem projektu biti će daleko manji. Na otvaranju ponuda između pet ponuđača koji su se javili na natječaj najpovoljnija ponuda je bila od požeške tvrtke Projekt inženjering d.o.o. koja je dala ponudu na iznos od 497.437,50 kuna sa PDV-om.

Na javni natječaj uz Projekt inženjering d.o.o. javile su se i tvrtke Ukras d.o.o. iz Osijeka koja je ponudila iznos za izvođenje radova nešto više od 654 tisuće kuna s PDV-om dok je tvrtka Promet građenje d.o.o. iz Požege dala ponudu na nešto manje od 557 tisuća kuna. Vinkovačka tvrtka Watmont d.o.o. ponudila je izvođenje radova za 697.484 kune dok je Presoflex gradnja d.o.o. iz Požege ponudila nešto manje od 731 tisuću kuna.

blank

U provedenom postupku Javne nabave, koju je provelo nadležno Povjerenstvo grada Požege, na čelu sa predsjednikom tog povjerenstva Mariom Pilonom, pri otvaranju ponuda bila su nazočna samo dva predstavnika ponuditelja koji nisu imali primjedbi na provođenje postupka i otvaranje ponuda.

Kako doznajemo u planu je da bi dovršetak radova energetskoj obnovi zgrade vidovačke škole trebao biti gotovo do početka nove školske godine. Planirano je da se obnovi fasada na zgradi, zamijeni stolarija i uredi krovište prema projektu.

Nakon otvaranja ponuda iste će biti detaljnije pregledane nakon čega se donosi odluka o najpovoljnijem ponuditelju. Tek nakon proteka žalbenog roka radovi se mogu ugovoriti i radovi započeti. Za očekivati je da se neće odugovlačiti sa svim time kako bi školarci mogli doći u novouređenu školsku zgradu.

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića