Dvorana „Kod Špehe“ u Marindvoru prima 80 osoba u obiteljskim i poslovnim potrebama /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Na obiteljskom imanju Željka Špehara u prigradskom naselju Marindovor udaljenom pet kilometara od Požege uređena je dvorana „Kod Špehe“ veličine 160 četvornih metara, a može primiti do 80 gostiju. Uređena je u tradicionalnom stilu od starih materijala kao što su cigla i crijep, a tu je i mnoštvo trofeja divljači ovog dugogodišnjeg lovca, te glazbenih instrumenata i upotrebnih predmeta iz drevnih vremena.

-Dvorana je namijenjena za iznajmljivanje u različitim obiteljskim prilikama kao što su rođendani, krštenja, krizme, pričesti, karmine i slično, ali i poslovne potrebe poput prezentacija, događanja, raznih skupova, domjenaka i drugog – kaže nam vlasnik umirovljeni policajac Željko Špehar(60) koji je sa suprugom Ankicom tu uložio desetak godina neumornog rada i truda, a većinu radova je obavio sam kao vrijedan čovjek koji se razumije u niz poslova. Tako gosti mogu iznajmiti navedeni prostor, te organizirati dostavu hrane, a Špeharovi, kojih u obitelji ima čak 14, spremni su to poslužiti uz prihvatljive cijene i uvjete ovisno o broju sudionika.

Dvoranu namjeravaju koristiti u suradnji sa restoranima Čiča Mata, Zlatni lug, Bilburger i drugima. U sklopu dvorane koja se sastoji od dva povezana prostora namještena masivnim stolovima, klupama i stolicama, tu je čajna kuhinja, te sanitarni čvor, a izvan toga je uređena terasa na otvorenom natkrivenom prostoru uz koju je pecalo.

Oni su 2007. godine ovdje otvorili obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo baveći se povrtlarstvom i voćarstvom za vlastite potrebe. Poznati su po specijalitetima od mesa divljači jer je Željko 12 godina bio predsjednik Lovačkog društva Sokolovac iz Požege.

Za informacije o najmu i korištenju dvorane „Kod Špehe“ možete ih posjetiti na adresi Marindvor 9 ili na mobitel 098-901-32-34.

Foto: D. Mirković [FAG id=282972]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88