Dvodnevno druženje motorista uz besplatan grah i roštilj, te uz epidemiološke mjere /FOTO/

Autor: D.K.

Tijekom dva dana na otvorenom prostoru uz motokros stazu Vilare članovi Moto kluba Tsunami iz Požege organiziraju 4. Rođendanski party..Tu su podigli su šator za sudionike ovog susreta. Prvoga dana se okupilo stotinjak bajkera, te njihovih pratitelja i pratiteljica na motociklima i to iz svih dijelova Hrvatske. Zbog epidemije korona virusa manifestacija je održana pod epidemiološkim  mjerama.

-Pripremili smo rakiju i jela sa roštilja, a za četvrtak grah koji je za su sudionike besplatan. Pića su po popularnim bajkerskim cijenama– kazao nam je Robert Krstanović, predsjednik MK Tsunami dodavši da im je cilj okupljanje i druženje motociklista i razvijanje međusobne suradnje.

Prvoga dana, za dobro raspoloženje pobrinuo se OK band iz Vukovara izvodeći popularnu rock glazbu proteklih desetljeća pa su mnogi uživali u tom retro zvuku, a drugog dana tj. u četvrtak uvečer svirkom će ih zabavljati slavonskobrodski sastav  Fair play. Tako blagdanski dan Tijelova i ako niste bajker možete provesti na Vilarama u dobrom društvu  i raspoloženju.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88