Dvije večeri „Aurea festa“ u petak i subotu sele u Grabrik

Autor: Jelenko Topić

SONY DSCPOŽEGA – Zbog najave loših vremenskih prilika sa olujnim nevremenom u subotu popodne i uvečer odlučili smo u dogovoru sa odgovornim ljudima Hrvatske televizije dvije zadnje večeri „Aurea festa 2015.“ preseliti u dvoranu Grabrik – istakao je na konferenciji za novinare direktor festivala Veljko Valentin Škorvaga dodavši da je riječ o Festivalu popularne glazbe u petak 4. rujna i „Zlatnim žicama slvonije“ u subotu 5. rujna.

Te dvije večeri izvodit će se po 17 novih zabavnih, odnosno tamburaških pjesama, a nakon toga tijekom obje večeri bit će izvedeni i najveći hitovi sa ranijih požeških festivala tako da će ekipa HTV sa te dvije večeri snimiti četiri emisije u ukupnom trajanju od 280 minuta!

Od danas u Turističkoj zajednici grada građani mogu podignuti besplatne ulaznice i to samo dvije po osobi (kako bi se spriječile zloupotrebe), a to će isto moći učiniti poslijepodne na posebnom štandu u Pješačkoj zoni, te uvečer na štandu uz pozornicu na Trg sv. Trojstva za vrijeme koncerta Ivana Zaka.

Ulični festivali u Pješačkoj zoni će se nastaviti ovisno o vremenskim prilikama, a direktorica Turističke zajednice grada Silvija Podoljak najavila je održavanje najavljenog polumaratona u subotu od 9 sati sa startom na Trgu sv. Terezije, dok se još traži rješenje za održavanje Festivala povijesnih postrojbi.

Nažalost, zbog tehničkih razloga Poljoprivredna TV neće biti u mogućnosti izravno prenositi te dvije večeri, kao što je to činila prethodnih festivalskih dana, a nema ni tehničkih mogućnosti da se festivalski koncerti iz dvorane projiciraju na video zidu u središtu grada.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot