Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
VATROGASCI ALILOVACA

Spomenice za 40 godina u vatrogastvu primili Dubravko Tomašević, te Slavko i Drago Bartolović

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

DVD Alilovci

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Pored članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Alilovci i predstavnika prijateljskih društava njihovoj 41. godišnjoj skupštini nazočili su Dario Lončarević, predsjednik Općinskog vijeća Kaptol, Ivan Baša, predsjednik Vatrogasne zajednice Požeštine i Tomislav Golić, predsjednik Vatrogasnog centra Kaptol.


Tom prigodom vatrogasne spomenice za 40 godina provedenih u vatrogastvu primili su Dubravko Tomašević, te Slavko i Drago Bartolović, a uručena su i priznanja za stečena vatrogasna zvanja. Sudionike je pozdravio Ivan Kmetić, predsjednik alilovačkog DVD-a, a tajnik Igor Ciganović podnio je izvješće o radu gdje je istakao preventivne aktivnosti tijekom ljetne sezone, proslavu 40 godina osnivanja društva, nabavu osobne i kolektivne opreme, te intervencije potrage za nestalom osobom i na požaru u Ramanovcima.


DVD Alilovci sada ima 152 člana od čega 50 izvršujućih, 19 pričuvnih, 21 pripadnika podmlatka, te 61 podupirajućeg člana.


Donijet je plan rada za ovu godinu kojim se predviđa osposobljavanje članova i popuna opreme.


Skupštinu su pozdravili Ivan Baša, Tomislav Golić i Dario Lončarević koji je pohvalio rad vatrogasaca ovog mjesta, te najavio daljnju potporu Općine Kaptol.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.