Dvadesetak požeških lovaca sa suprugama na 7. Lovačkom balu u Lipiku /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić


Članovi pet društava pakračko-lipičkog kraja organizirali 7. Lovački bal na koji se odazvalo 200 posjetitelja

Po sedmi puta lovci „Psunja“,“Košute“ i „Fazana“ iz Pakraca, te „Jelena“ iz Lipika i „Slavuja“ iz Gaja organizirali su zabavno-glazbenu večer nazvanu Lovački bal za svoje članove i prijatelje sa suprugama, a održan je prvi put u restoranu „Vrata Slavonije“,smještenom uz lipičku ergelu.

Okupilo ih se 200, a gosti su im bili članovi Izvršnog odbora Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije na čelu s predsjednikom Brankom Bertelovićem, a tu je bio i predsjednik Gradskog vijeća Lipika Mladen Dolić.

-Do sada smo uspješno surađivali sa HPD „Sloga“ i bal je bio u njihovom objektu Hrvatskog doma, hvala svima na odazivu, a priredili smo obilje dobre zabave, nagradnih igara i tombolu vrijednu 24 tisuće kuna u kojoj svi  dobivaju nagrade među kojima su i tri televizora – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik „Jelena“ Aleksandar Saša Terer, koji je uz Damira Grujića, predsjednika „Slavuja“ bio ključan za organizaciju priredbe protekle u izuzetno veselom raspoloženju sa mnogo pjesme i plesa posjetitelja.

Domaćini su u dvorani postavili mini izložbe lovačkih trofeja i preparata divljači.

Za zabavni program bio je zadužen šesteročlani show band „Plava laguna“ iz Daruvara. Priređene su zanimljive nagradne igre kroz koje su dodijeljene vrijedne nagrade.

Primjerice igra „Princeze i vitezovi“ okupila je po jedan par iz svakog lovačkog društva. Muškarci su u vodoravnom položaju među koljenima držali metlu sa drškom ispred sebe, a žene na istom mjestu rolu toalet papira sa otvorom usmjerenim prema muškarcu udaljenom nekoliko metara.

Pobjednik je bio lovnik „Jelena“ sa suprugom jer je on hodajući prema supruzi  prvi ubacio držak metle u rupu na roli toalet papira.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: