Dvadesetak momčadi na malonogometnom turniru u čast poginulog branitelja (FOTO)  

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Prisjećajući se poginulog branitelja Predraga Marketanovića iz Pleternice, koji je kao pripadnik Tigrova izgubio život na dubrovačkom ratištu, pleternička Udruga za sport i rekreaciju „Grbavica“ organizirala je tradicionalni malonogometni turnir njemu u čast, a okupio je dvadesetak momčadi uključujući dio iz susjedne Brodsko-posavske županije.

Marketanoviću u čast u nazočnosti majke Slobodanke i sestre Marije položili su na Gradskom groblju u Pleternici vijence na njegov grob, a u pleterničkoj župnoj crkvi služena je sveta misa.

Vrijedni članovi „Grbavice“, kojih ima oko 80, na čelu s predsjednikom Mariom Karmiševićem priredili su bogate nagrade tako da je pobjednik turnira, odigiranog do kasnih noćnih sati, dobio pehar, pečeno janje i gajbu piva, drugoplasirana momčad pehar, pečeno prase i  10 boca pica, te treći pehar, deset porcija mesa sa roštilja i deset boca piva.

Mario Karmišević, predsjednik Udruge “Grbavica”

-Unazad nekoliko godina počelči smo organizirati okupljanje sudionika turnira, sumještana i gostiju kod križa na ulazu u Ivanindvorsku ulicu gdje bude molitva, a nakon toga cjelodnevno druženje i turnir – kaže Mario Karmišević i dodaje da se zbog velikog broja ekipa igralo na dva igrališta, a ekipe su imale po pet igrača i vratara.

Tijekom turnira i uvečer u društvenom objektu udruge „Grbavica“, kojega članovi dobrovoljno uređuju, nastupila je glazbena skupina „Sinovi noći“ tako da je druženje potrajalo do kasnih večernjih sati.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: