Dvadesetak dana do dočeka Nove godine u ugostiteljskim objektima sva mjesta gotovo rasprodana – još se poneko može pronaći

Mnogima koji još nisu kupili ulaznice za svečane dočeke Nove 2019. godine preostaje da idu na onaj u Požegi točnije u Pješačku zonu gdje će biti jedina takva priredba na otvorenom prostoru, a nastupit će tamburaški sastav Posegana.

Grad Pleternica kako je poznato unazad nekoliko godina nema standardni doček na Silvestrovo uvečer već toga dana oko podneva. Čini se da dočeci na trgovima i otvorenim prostorima gube čar i za njih je zanimanje posjetitelja u osjetnom padu tijekom nekoliko posljednjih godina.

Kako saznajemo u većini ugostiteljskih objekata ulaznice su rasprodane, a cijene im se kreću od 100 do 300 kuna.

Kako smo ranije pisali tamburaši Rubato svirati će u hotelu Grgin dol, a Srce bećarsko u restoranu Cool kao sastavnom dijelu Color trgovačkog centra.

Ove godine dosta svečanih dočeka je i u okolnim mjestima. U vetovačkom restoranu Schoon blick nastupiti će Majestic band (bivši Bankrot), Dado i prijatelji zabavljat će goste Zlatnog luga u Donjim Emovcima, zatim grupa Vertigo u jakšićkoj dvorani Honda, sastav Prestige u restoranu Nova Lipa, Estrada će svirati u dvorani Kod Franje (Zagrađe), Valentino band tradicionalno u dvorani Bijela kuća (Blacko), Alfa u društvenom domu u Orljavcu itd. Ove godine umirovljenici će imati svoj doček u dvorani Vatrogasnog doma u Kaptolu gdje će ih zabavljati Konrad Katić.

Neki od požeških glazbenih sastava svirat će u ovoj prigodi izvan svoga kraja kao napr. Libreto na središnjem trgu u Slavonskom Brodu i grupa Osmijeh u Čazmi.

Do svečanog dočeka 2019. godine još ima dosta vremena, a neslužbeno saznajemo da u malom broju ugostiteljskih objekata ima ponešto neprodanih ulaznica.

Foto: Ilustracija, pozega.eu

0 Comment