Dvadesetak dana do dočeka Nove godine u ugostiteljskim objektima sva mjesta gotovo rasprodana – još se poneko može pronaći

Autor: Jelenko Topić

Mnogima koji još nisu kupili ulaznice za svečane dočeke Nove 2019. godine preostaje da idu na onaj u Požegi točnije u Pješačku zonu gdje će biti jedina takva priredba na otvorenom prostoru, a nastupit će tamburaški sastav Posegana.

Grad Pleternica kako je poznato unazad nekoliko godina nema standardni doček na Silvestrovo uvečer već toga dana oko podneva. Čini se da dočeci na trgovima i otvorenim prostorima gube čar i za njih je zanimanje posjetitelja u osjetnom padu tijekom nekoliko posljednjih godina.

Kako saznajemo u većini ugostiteljskih objekata ulaznice su rasprodane, a cijene im se kreću od 100 do 300 kuna.

Kako smo ranije pisali tamburaši Rubato svirati će u hotelu Grgin dol, a Srce bećarsko u restoranu Cool kao sastavnom dijelu Color trgovačkog centra.

Ove godine dosta svečanih dočeka je i u okolnim mjestima. U vetovačkom restoranu Schoon blick nastupiti će Majestic band (bivši Bankrot), Dado i prijatelji zabavljat će goste Zlatnog luga u Donjim Emovcima, zatim grupa Vertigo u jakšićkoj dvorani Honda, sastav Prestige u restoranu Nova Lipa, Estrada će svirati u dvorani Kod Franje (Zagrađe), Valentino band tradicionalno u dvorani Bijela kuća (Blacko), Alfa u društvenom domu u Orljavcu itd. Ove godine umirovljenici će imati svoj doček u dvorani Vatrogasnog doma u Kaptolu gdje će ih zabavljati Konrad Katić.

Neki od požeških glazbenih sastava svirat će u ovoj prigodi izvan svoga kraja kao napr. Libreto na središnjem trgu u Slavonskom Brodu i grupa Osmijeh u Čazmi.

Do svečanog dočeka 2019. godine još ima dosta vremena, a neslužbeno saznajemo da u malom broju ugostiteljskih objekata ima ponešto neprodanih ulaznica.

Foto: Ilustracija, pozega.eu

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot