Dva glazbena sastava i 350 posjetitelja na „Adventu s Legendama“ sakupljali novac za obitelj pokojnog glazbenika

Autor: D.K.

NA PRIREDBI JE PRIKUPLJENO 11 TISUĆA KUNA, A PRIKUPLJANJE NOVCA SE NASTAVLJA

Iznenadna smrt mladog glazbenika Đordanija Seiferta Đanija(1977.) proteklog ljeta, a dugi niz godina svirao je harmoniku i klavijature sa brojnim sastavima, te u posljednje vrijeme sa „Zlatnim strunama“ iz Đurđenovca, kao i sa „Veličkim legendama“ i drugim tamburašima ovog kraja, motivirala je Veličane da ovogodišnju 10. humanitarnu priredbu „Advent s Legendama“ posvete njegovoj obitelji prikupljajući sredstva za kupovinu harmonike Đanijevom sinu Karlu koji ide očevim stopama.

-Hvala svima za osjećaj zajedništva i potpore, okupili su se i članovi „Veličkih legendi“ koji kao sastav više ne djeluju, a Đani će ostati trajno u našim srcima kao prijatelj i vrstan svirač – kazao je pozdravljajući više od 350 posjetitelja u punoj dvorani Društvenog doma Tomislav Galić, predstavnik Turističke zajednice općine Velika. Prije toga prikazan je video zapis o Đanijevom životu.

Organizaciju priredbe pomogli su poduzetnici veličkog kraja, zatim glazbeni sastavi, a priređena je i tombola.

Najveći su doprinos su dali TS „Zlatna  dolina“ iz Požege i zabavni band „Zlatne strune“ koji su besplatno nastupili zabavljajući posjetitelje, a priređena je obilna ugostiteljska ponuda.

„Veličke legende“ su se zahvalnicom odužile glazbeniku Robertu Vojvodiću za njegov doprinos objavljivanju njihovog albuma „Ja sam bećar svi to znaju“.

Cjelokupan prihod uključujući i od prodaje pića namijenjen je za potporu Đanijevoj obitelji  tako da se prikupila pristojna brojka novca, a nazočila je supruga Danijela, te dvoje djece. Tu su bile i kamere Foto Sigme iz Našica, te rasvjetna oprema Igora Hruškara tj. „Svjetlosni centar“.

Foto: D. Mirković [FAG id=250083]

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot