Duhoviti Drele uveseljavao lovce i njihove supruge uz svirku „Naše grane“ /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –Tradicionalnu lovačku zabavnu večer vezanu uz Dan zaljubljenih Valentinovo upriličile su u dvorani „Sara“ u Požegi dvije lovačke udruge „Jelen“ i „Babja gora“, a okupilo su više od 200 lovaca sa suprugama, te njihovi brojni prijatelji i gosti među kojima su bili i čelnici Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije predsjednik Zdravko Vujnović i potpredsjednik Božidar Terzić.

Sudionike je pozdravio predsjednik tih udruga Boris Janić izrazivši zahvalnost na dobrom odazivu, te najavio dogodine organizaciju lovačkog bala svih ovdašnjih udruga. Na jelovniku su bili poznati lovački specijaliteti i to od divljači koji su odstrijelili ovdašnji lovci.

Prva nagradna igra ove zanimljive večeri  nazvana je „Kako na lak način zaraditi novac“. Janić je izvadio iz džepa 100 eura pozvavši da se javi žena u dvorani koja nema na sebi donje rublje pa će dobiti taj novac, no niti jedna se nije odvažila prijaviti. Potom su pozvani muškarci koji na sebi nose duge gaće gdje se prijavio Vili Šostar, predsjednik požeškog društva „Sokolovac“. Kada su mu skinuli hlače utvrdili su da ima duge gaće pa je dobio 100 eura!

-Ja duge gaće skidam kada odlazim na more, a oblačim ih kada se vratim- kazao Vili Šostar na opće oduševljenje posjetitelja u dvorani.

Uz Valentinovo sve žene na zabavi darovane su čokoladama, a posebne poklone dobili su Klaudija Gelenčir i Marijan Kakuk koji su toga dana slavili rođendan!

Za cjelovečernji zabavni program tijekom kojega je bilo mnogo plesa i dobre pjesme pobrinuli su se požeški tamburaši „Naša grana“, a voditelj programa bio je popularni Davor Dretar Drele koji je na duhovit način uveseljavao posjetitelje nizom humorističkih točaka. Poručio je svim suprugrama da se prema svome mužu odnose kao prema psu!

-Dajte mu jesti i pustite ga van! – kazao im je Drele.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: