Dugo očekivani sporazum koji neće biti samo slovo na papiru

Autor: D.K.

Potpisivanje sporazuma klubova PŽ (2)POŽEGA – Danas je potpisan sporazum o suradnji između dvaju požeških nogometnih klubova, NK Požege i NK Slavonije, što je do prije nekog vremena bila nemoguća misija u smislu takve suradnje.

Potpisivanju je bio nazočan i isti supotpisao predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović uz predsjednike NK Požege Joze Bešlića i NK Slavonije Marinka Šarića.

-ovaj sporazum treba dosljedno provoditi i primjenjivati u praksi koordiniranim radom kako bi sve bilo uspješno na dobrobit naših mladih sportaša – naglasio je predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.

Sporazum je sklopljen s ciljem uspostavljanja dugoročne suradnje u interesu unapređenja i razvoja sporta na području Grada Požege kao i dobrih međusobnih dobrih odnosa između dvaju nogometnih klubova, Požege i Slavonije.

-dali smo punu podršku i uvijek smo za suradnju. Veseli me što ćemo potpisati ovaj sporazum, omladinski “pogon” je uvijek dobro radio kojeg su mnogi prepoznali – istaknuo je predsjednik NK Požege Jozo Bešlić.

U buduće će treneri zajednički raditi u zajedničkoj školi nogometa koji će se birati u okviru dogovora uprava klubova.

Mlađe dobne skupine trenirati će na stadionu Požege dok će juniori trenirati na Slavoniji. Prema riječima Juric Bešlića, koji je u funkciji dopredsjednika Požege ovaj sporazum je povijesni koji bi kao takav trebao i ostati ako se bude dosljedno primjenjivao.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot