Drvo palo na nogu čovjeka dok je radio u šumi – zadobio teške ozljede, a brzom intervencijom Hitne pomoći otpremljen u požešku bolnicu /FOTO/

Autor: DK

Na šumskom predjelu između Bilica i Kadanovaca na pleterničkom području došlo je do teškog ozljeđivanja muške osobe starosti oko 55 godina, koja je neslužbeno doznajemo iz obližnjeg sela Grižići.

On je navodno došao pomoći svome prijatelju u obavljanju na šumskim poslovima tj. rušenju drveća, a nakon što je otpiljeno jedno drvo prilikom rušenja debla ono je palo unesrećenom na nogu kojom prilikom je došlo do vanjskog prijeloma.

Na intervenciju je ubrzo stigao prvi tim Hitne medicinske pomoći iz Pleternice u kojemu su dva medicinska tehničara, no zbog složenosti ozljeda na njihov poziv došao je još jedan tim u kojega je uključen liječnik pa su u kratkom vremenu na mjestu nesreće pružili prvu pomoć, te ga na nosilima kroz šumu i polje odnijeli u vozilo koje je bilo udaljeno više od 200 metara.

Vozilom je otpremljen na Odjel traumatologije Opće županijske bolnice u Požegi gdje je zbrinut i slijedi daljnja medicinska obrada. 

Slijedi policijski očevid nakon kojeg će biti poznati detalji o samom događaju.

Komentiraj: