Uskrsni domjenak članova Hrvatske stranke umirovljenika

Autor: DK

POŽEGA – Svoj tradicionalni Uskršnji domjenak Hrvatska stranka umirovljenika je i ove godine priredila u pješačkoj zoni Požege.

Umirovljenici su na taj način građanima uz prženu ribu čestitali Uskrs sa željom da se skrb za umirovljenike podigne na još veću razinu i da se nastave započete aktivnosti koje  je gradska vlast za korist građana usvojila na prijedlog HSU-a.

Predsjednici Županijske i Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Branimir Šćulac i Svetislav Marić sa svojim članovima družili su se i komunicirali ne samo s umirovljenicima već i drugim građanima.

– Uz usmene i pismene čestitke koje smo danas dijelili građanima za predstojeći blagdan želimo da idući Uskrsni domjenak dočekamo zadovoljniji i zdraviji. Želja nam je da u našem gradu bude što manje zatvorenih obrtničkih radnji uz puno više radnih mjesta i mnogo više zabave i sporta za sve a ne samo za one koji si to sami mogu priuštiti. Jednostavno međusobno razgovarajmo svi, predlažimo i dajmo svoj udio u stvaranju boljeg života jer ako su mladi zadovoljniji i mi ćemo stariji biti sretniji – rekao je Branimir Šćulac.

Štand HSU-a su posjetili mnogobrojni građani a svoju “porciju” pržene ribe kušao je i gradonačelnik sa suradnicima.​

Komentiraj: