Uskrsni domjenak članova Hrvatske stranke umirovljenika

Autor: D.K.

POŽEGA – Svoj tradicionalni Uskršnji domjenak Hrvatska stranka umirovljenika je i ove godine priredila u pješačkoj zoni Požege.

Umirovljenici su na taj način građanima uz prženu ribu čestitali Uskrs sa željom da se skrb za umirovljenike podigne na još veću razinu i da se nastave započete aktivnosti koje  je gradska vlast za korist građana usvojila na prijedlog HSU-a.

Predsjednici Županijske i Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Branimir Šćulac i Svetislav Marić sa svojim članovima družili su se i komunicirali ne samo s umirovljenicima već i drugim građanima.

– Uz usmene i pismene čestitke koje smo danas dijelili građanima za predstojeći blagdan želimo da idući Uskrsni domjenak dočekamo zadovoljniji i zdraviji. Želja nam je da u našem gradu bude što manje zatvorenih obrtničkih radnji uz puno više radnih mjesta i mnogo više zabave i sporta za sve a ne samo za one koji si to sami mogu priuštiti. Jednostavno međusobno razgovarajmo svi, predlažimo i dajmo svoj udio u stvaranju boljeg života jer ako su mladi zadovoljniji i mi ćemo stariji biti sretniji – rekao je Branimir Šćulac.

Štand HSU-a su posjetili mnogobrojni građani a svoju “porciju” pržene ribe kušao je i gradonačelnik sa suradnicima.​

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot