Dražen Đurović ne poštiva volju većine – “ukrao” mi je i mandat Gradskog vijećnika

Autor: D.K.

Pavo KudrićPOŽEGA – Kap koja je prelila čašu Pave Kudrića bivšeg dopredsjednika HDSSB-a Požege, bivšeg člana vijeća Županijskog odbora, člana Glavnog odbora i odbora za branitelje Slavonije i Baranje je primitak dopisa iz HDSSB-a u kojem ga nazivaju još uvijek svojim članom i pozivaju na glasanje za njihovu zajedničku listu za predstojeće EU izbore.

Odavno je već poznato da je Pavo Kudrić dao neopozivu ostavku na članstvo i sve funkcije na koje je imenovan u HDSSB-u prije nepunih godinu dana, točnije 27.lipnja 2013. godine unatoč čemu “kao njihov član”, iako to više nije, dobiva, kako je istaknuo “provokativan dopis”.

Dok je bio član HDSSB-a ulagao je veliki trud kako bi imali što više članstva sa željom da se stranka postavi na što “jače noge” i to sve zajedno sa svojim dotadašnjim stranačkim kolegom i predsjednikom HDSSB-a za Požegu Mirom Rašićem, današnjim nezavisnim Gradskim vijećnikom, koji također nije više član HDSSB-a.

Kao glavnog i jedinog krivca za stanje u kojem se HDSSB nalazi, posebice u Požeško-slavonskoj županiji i Gradu Požegi smatra dr. Dražena Đurovića, aktualnog predsjednika ŽO HDSSB-a i saborskog zastupnika na račun kojeg se obrušio brojnim činjenicama u kojima ga proziva za ne poštivanje volje većine, njegovog odnosa prema članstvu, posebice prema tadašnjim čelnicima i članovima GO HDSSB-a Požege.

Moram naglasit, da organizaciju, promociju i dovođenje novih članova u GO je rad i djelo Mire Rašića i Pave Kudrića kao i organizaciju mladeži. Organizacija i priprema izbora za Mjesne odbore koji su održani tijekom travnja 2012. godine, gdje smo također postigli izvrsne rezultate, a pogotovo gledajući na izbore prije 4 god. kada je HDSSB-e imao 5 lista, a tada smo bili sastavili 17 lista i dobili ukupno u Gradu Požegi 21 člana Mjesnog odbora -istaknuo je Kudrić.

Kudrić proziva i dr. Đurovića zbog lažnog predstavljanja stanja u središnjici u Osijeku s kojim čelnici HDSSB-a nisu upoznati kao i sa drugim brojnim činjenicama.

-Sve što kaže i obeća jako brzo promjeni odluku i sve radi na svoju ruku, sve radi za sebe i svi drugi ga ne zanimaju – za Dražena Đurovića rekao je Kudrić.

S velikim se ogorčenjem medijima obratio gospodin Kudrić i zamolio da ga iz HDSSB-a ne provociraju te da mu više ne upućuju ovakve i slične dopise koje su primili i još neki drugi bivši članovi koji također prema Kudrićevim riječima izražavaju negodovanje.

Kudrić se na kraju osvrnuo na predstojeće EU izbore i “glasno” poručio biračima neka se zapitaju trebaju li glasati za HDSSB-ovu političku opciju i za te ljude koji ih predstavljaju vodeći računa o njihovom odnosu prema sadašnjem i bivšem članstvu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek