Dragovoljci domovinskog rata grada Požege nastavljaju dobrim radom iz prošle godine

Autor: DK

-Glavnina rada svodila se na održavanje dobrih odnosa sa udrugama proisteklim iz domovinskog rata na razini grada i županije unutar koordinacije tih udruga, kao i diljem Lijepe naše – istakao je u izvješću o radu Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata(UHDDR) grada Požege tijekom prošle godine njen predsjednik Josip Pavunčec i  dodao da su plan i projekti za ovu godinu izrađeni i pravovremeno dostavljeni gradu i županiji kao prijave na natječaje.

Posjetili su mjesta pogibije branitelja na području Zapadne Slavonije, sudjelovali na obilježavanju značajnih događaja iz rata, te niz sportskih susreta, a na državnim susretima dragovoljaca u Sv. Filipu i Jakovu gdje su među 27. ekipa  pobijedili u malom nogometu osvojivši prijelazni pehar.

Početkom srpnja UHDDR Požega bila je domaćin susretima dragovoljaca i branitelja s područja cijele zemlje uz sudjelovanje 140 osoba koje su nastupile u streljaštvu i malom nogometu.

Tajnik udruge Tomislav Galović u svome je izvješću istakao konstruktivan rad uz uključivanje većeg broja članova. Upućena je zahvala gradovima Požegi i Kutjevu, Požeško-slavonskoj županiji, te općinama Kaptol, Jakšić, Brestovac, Velika i Čaglin za potporu u radu i suradnju.

Pozdravne riječi uputili su Damir Šarić, predsjednik UHDDR županije pohvalivši rad požeške udruge, zatim Zdenko Vukić, dopredsjednik županijske Zajednice udruga HVIDR-a, Zoran Renka, predsjednik Udruge hrvatske policije ove županije, te predstavnici drugih srodnih udruga.

Donijet je program rada koji obuhvaća nastavak ovakvih aktivnosti  i okupljanje braniteljske populacije zajedno sa ostalim udrugama.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: