Dragovoljci domovinskog rata grada Požege nastavljaju dobrim radom iz prošle godine

Autor: D.K.

-Glavnina rada svodila se na održavanje dobrih odnosa sa udrugama proisteklim iz domovinskog rata na razini grada i županije unutar koordinacije tih udruga, kao i diljem Lijepe naše – istakao je u izvješću o radu Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata(UHDDR) grada Požege tijekom prošle godine njen predsjednik Josip Pavunčec i  dodao da su plan i projekti za ovu godinu izrađeni i pravovremeno dostavljeni gradu i županiji kao prijave na natječaje.

Posjetili su mjesta pogibije branitelja na području Zapadne Slavonije, sudjelovali na obilježavanju značajnih događaja iz rata, te niz sportskih susreta, a na državnim susretima dragovoljaca u Sv. Filipu i Jakovu gdje su među 27. ekipa  pobijedili u malom nogometu osvojivši prijelazni pehar.

Početkom srpnja UHDDR Požega bila je domaćin susretima dragovoljaca i branitelja s područja cijele zemlje uz sudjelovanje 140 osoba koje su nastupile u streljaštvu i malom nogometu.

Tajnik udruge Tomislav Galović u svome je izvješću istakao konstruktivan rad uz uključivanje većeg broja članova. Upućena je zahvala gradovima Požegi i Kutjevu, Požeško-slavonskoj županiji, te općinama Kaptol, Jakšić, Brestovac, Velika i Čaglin za potporu u radu i suradnju.

Pozdravne riječi uputili su Damir Šarić, predsjednik UHDDR županije pohvalivši rad požeške udruge, zatim Zdenko Vukić, dopredsjednik županijske Zajednice udruga HVIDR-a, Zoran Renka, predsjednik Udruge hrvatske policije ove županije, te predstavnici drugih srodnih udruga.

Donijet je program rada koji obuhvaća nastavak ovakvih aktivnosti  i okupljanje braniteljske populacije zajedno sa ostalim udrugama.

Foto: D. Mirković [FAG id=272999]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88