Dr. Slavica Klaić nova zamjenica sanacijskog upravitelja za pakračku bolnicu

Autor: DK

POŽEGA / PAKRAC – Nakon nedavne smjene zamjenika sanacijskog upravitelja požeške bolnice Krunoslava Kelemena, koji je bio zadužen za funkcioniranje pakračke bolnice, danas je na tu funkciju danas imenovana Slavica Klaić, dugogodišnja liječnica te zdravstvene ustanove danas specijalistica transfuziologije koja je voditelj tima na tom odjelu.

prof.dr.sc. Željko Glavić, sanacijski upravitelj požeške bolnice

prof.dr.sc. Željko Glavić, sanacijski upravitelj požeške bolnice

-Na današnjoj sjednici Sanacijskog vijeća OŽB Požega za zamjenika sanacijskog upravitelja koji je uz ostalo zadužen za funkcioniranje pakračke bolnice, imenovana je dr.med. Slavica Klaić, specijalist transfuziolog – stoji u kratkom odgovoru na naš upit kojeg potpisuje prof.dr.sc. Željko Glavić, sanacijski upravitelj Opće županijske bolnice Požega.

Od prijatelja, sugrađana i suradnika dr. Slavice Klaić doznajemo da je to veoma radišna i samozatajna osoba koja je vrhunski stručnjak u svom poslu. Kao transfuziolog trenutno je voditeljica tima na Odjelu transfuzije gdje će, kako nam je u telefonskom razgovoru rekla, ostati radi uz poslove koje bude trebala obnašati i kao zamjenica sanacijskog upravitelja.

Slavica Klaić (Small) (2)

Zamjenica sanacijskog upravitelja požeške bolnice dr. Slavica Klaić.

-Iznenadilo me imenovanje za zamjenicu sanacijskog upravitelja i da te poslove kao zamjenik obavljam i budem nadležna za pakračku bolnicu. Imenovanjem sam veoma počašćena ali i iznenađena. U liječničkoj sam struci gotovo 25 godina. Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu 1989. godine a specijalizirala transfuziologiju 1996. godine. Radila sam isključivo u ovoj pakračkoj zdravstvenoj ustanovi i nigdje drugo. Rođena sam Pakračanka odakle mi je i otac Slavko Krejči a majka mi je iz Lipika iz obitelji Horvat – rekla nam je novoimenovana zamjenica sanacijskog upravitelja požeške bolnice dr. Slavica Klaić.

Dosta se spekuliralo o imenima nekih manje ili više političkih podobnih koji su se nadali biti izabranima na tu funkciju. Mnogi su iznenađeni imenovanjem dr. Klaić koja nije niti u jednoj političkoj stranci a koliko doznajemo nije niti priklonjena niti jednoj političkoj struji. Prema svemu sudeći pri izboru i imenovanju prevagu je donijela struka i stvarna potreba da u toj ustanovi bude više jedinstva a što manje nesuglasica i neželjenih situacija.

-Uvijek sam nastojala biti profesionalna u svom poslu i usko sam surađivala sa svim svojim kolegama i kolegicama. Tako ću se i dalje ponašati uz još veće nastojanje da naša bolnička ustanova bude što uspješnija u kojoj će vladati ugodna radna atmosfera a sve na zadovoljstvo svih nas zaposlenih ali i korisnika zdravstvenih usluga, naših pacijenata – zaključuje dr. Klaić.

Za očekivati je da će se ovim imenovanjem riješiti mnoge nesuglasice unutar pakračke bolnice posebice iz razloga jer su svi zaposlenici dobili svoju sugrađanku na čelu te ustanove koja, kako i sama ističe, nikada nije razmišljala otići i napustiti svoj rodni grad jer je njoj mjesto pod suncem samo u Pakracu.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: